/

A hónap végén megint Szegedre jön Gyurcsány

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alig telt idő azóta, hogy itt volt a Demokratikus Koalíció politikusa és elárasztották miatta a szegediek a Széchenyi teret, máris visszatér Gyurcsány a városba. Ezúttal azonban nem kampányol, hanem a mémpolitikusi létről mesél.

Augusztus 25-én ezúttal a Hungiban tart előadást az egykori miniszterelnök. A Facebook-esemény leírása szerint nem csupán volt miniszterelnök, hanem ,,jelenleg is aktív politikus, hobbiszakács és közéleti személyiség.” A szervezők még nem közöltek részleteket, azt viszont már elárulták, hogy olyan témákról lesz szó, mint hogy milyen ereje van a mémeknek, mitől jó vagy rossz egy politikus, és hogy mi kell egy nagyívű politikai karrier kiépítéséhez.

Az esemény egyik szervezője egyébként az az Iventer, akikkel nemrég mi is készítettünk interjút. Akkor azt nyilatkozták, szívesen leülnek tárgyalni egy-egy együttműködés kapcsán politikusokkal is, de politikamentesen.

Megtelt miatta a Széchenyi tér

Gyurcsány Ferenc múlt hét szerdán kampányolt a Széchenyi téren a Jobbikos, korábban nyíltan antiszemita Tóth Péterrel. Az erről készült élő közvetítésünk lent tekinthető meg:

Előző sztori

A férfi vízilabdázók is éremért játszanak az olimpián

Következő sztori

Újabb embercsempészeket fogtak el a megyében