Közlekedés

Visszatért Szegedre a FlixBus

Visszatért Szegedre a FlixBus

2021. július 5., hétfő
Visszatért Szegedre a FlixBus

Mint írják, a FlixBus tíz hónap szünet után indította újra szolgáltatását Szegedről. A közlemény szerint júliustól a helyiek közel húsz európai városba utazhatnak közvetlenül.

Az úti célok között van Bécs, Berlin, Drezda, Hamburg, Prága, Brno, Pozsony; számos erdélyi város, például Temesvár, Arad, Déva, Nagyszeben vagy Brassó, de egészen a román fővárosig, Bukarestig is utazhatnak a Szeged környékiek.

– Fontos volt számunkra, hogy ne csak a fővárosból, hanem a korábban hálózatunk részét képező magyar városokból is mielőbb újraindítsuk szolgáltatásunkat. Mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban reagálni tudjunk az utazási kedv növekedésére. Hiszünk abban, hogy kényelmes, rugalmas és megfizethető közösségi közlekedési lehetőséget biztosítva nagyban hozzájárulhatunk a turizmus zöld újraindulásához – mondta Szabó Imre, a FlixBus magyarországi üzletfejlesztési és operációs projektvezetője.

A mobilitási cég jelenleg Budapesten kívül Szegedről, Pécsről, Harkányból és Siófokról is kínál nemzetközi utakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.