Visszatért Szegedre a FlixBus

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A távolsági buszszolgáltató júliustól öt országgal, Ausztriával, Németországgal, Csehországgal, Szlovákiával és Romániával köti össze a csongrádi megyeszékhelyet. Magyarországról már összesen tíz országba lehet utazni zöld busszal – olvasható a társaság közleményében.

Mint írják, a FlixBus tíz hónap szünet után indította újra szolgáltatását Szegedről. A közlemény szerint júliustól a helyiek közel húsz európai városba utazhatnak közvetlenül.

Az úti célok között van Bécs, Berlin, Drezda, Hamburg, Prága, Brno, Pozsony; számos erdélyi város, például Temesvár, Arad, Déva, Nagyszeben vagy Brassó, de egészen a román fővárosig, Bukarestig is utazhatnak a Szeged környékiek.

– Fontos volt számunkra, hogy ne csak a fővárosból, hanem a korábban hálózatunk részét képező magyar városokból is mielőbb újraindítsuk szolgáltatásunkat. Mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban reagálni tudjunk az utazási kedv növekedésére. Hiszünk abban, hogy kényelmes, rugalmas és megfizethető közösségi közlekedési lehetőséget biztosítva nagyban hozzájárulhatunk a turizmus zöld újraindulásához – mondta Szabó Imre, a FlixBus magyarországi üzletfejlesztési és operációs projektvezetője.

A mobilitási cég jelenleg Budapesten kívül Szegedről, Pécsről, Harkányból és Siófokról is kínál nemzetközi utakat.

Előző sztori

Pénteken ismét szúnyogirtás

Következő sztori

A Budapest Honvédtól vásárolt hátvédet a Szeged-Csanád GA