Nem csak a forgalom, a munka is áll a Kossuth Lajos sugárúton

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Német Ferenc meglátása szerint a munkások sajátos műszak alapján, hetente mindössze néhány napot és akkor is csak pár órát dolgoznak a Kossuth Lajos sugárút feltúrt szakaszán.

– Már több mint egy hónapja fel van túrva a Kossuth Lajos sugárút, a munkások heti 1-2 napot dolgoznak, alkalmanként 2-3 órás műszakban, de előfordul, hogy 4-5 napig semmilyen munkavégzés nem történik – ecsetelte tapasztalatait a fideszes önkormányzati képviselő.

A politikus emlékeztetett, az önkormányzat korábban a buszmegálló-felújítások kapcsán a beton kötési idejével indokolta az aktív munkavégzés hiányát.

– Mélyen elkeserítő, hogy az irodai dolgozók kinéznek az ablakon és azt látják, hogy fel van túrva az útszakasz, iszonyatos dugók vannak, a munkálatok meg egyáltalán nem haladnak. A vízelvezetésen dolgoznak elvileg, de ilyen ütemben nem tudom mikorra készülnek el – kesergett a képviselő.

Német Ferenc hangsúlyozta, a Pólus Kft. feladata a munkálatok összehangolása, de a jelek szerint ez nem megy nekik túl hatékonyan. Emlékeztetett, amikor kormányzati pénzből a Nagykörúton elkészült az új aszfalt, pár héttel később felbontották az egyik étterem előtti szakaszt.

Nem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a még balabb keze

– vonta le a konklúziót.

Küldtünk kérdéseket az önkormányzatnak a munkálatokkal kapcsolatban. Ha ezúttal válaszolnak, frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Előző sztori

Idén online rendezik meg az SZTE Nyári Egyetemet

Következő sztori

Ismét véradásra hív a Magyar Vöröskereszt