Közélet

Nem csak a forgalom, a munka is áll a Kossuth Lajos sugárúton

Nem csak a forgalom, a munka is áll a Kossuth Lajos sugárúton

2021. július 19., hétfő
Nem csak a forgalom, a munka is áll a Kossuth Lajos sugárúton

– Már több mint egy hónapja fel van túrva a Kossuth Lajos sugárút, a munkások heti 1-2 napot dolgoznak, alkalmanként 2-3 órás műszakban, de előfordul, hogy 4-5 napig semmilyen munkavégzés nem történik – ecsetelte tapasztalatait a fideszes önkormányzati képviselő.

A politikus emlékeztetett, az önkormányzat korábban a buszmegálló-felújítások kapcsán a beton kötési idejével indokolta az aktív munkavégzés hiányát.

https://szegedma.hu/2019/05/ot-hetig-kot-egy-evig-tomorodik-a-beton-szegeden

– Mélyen elkeserítő, hogy az irodai dolgozók kinéznek az ablakon és azt látják, hogy fel van túrva az útszakasz, iszonyatos dugók vannak, a munkálatok meg egyáltalán nem haladnak. A vízelvezetésen dolgoznak elvileg, de ilyen ütemben nem tudom mikorra készülnek el – kesergett a képviselő.

Német Ferenc hangsúlyozta, a Pólus Kft. feladata a munkálatok összehangolása, de a jelek szerint ez nem megy nekik túl hatékonyan. Emlékeztetett, amikor kormányzati pénzből a Nagykörúton elkészült az új aszfalt, pár héttel később felbontották az egyik étterem előtti szakaszt.

Nem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a még balabb keze

– vonta le a konklúziót.

Küldtünk kérdéseket az önkormányzatnak a munkálatokkal kapcsolatban. Ha ezúttal válaszolnak, frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.