Marihuánával kerskedett egy férfi Szentesen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szentesi rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2019-től rendszeresen marihuánát értékesített a városban. – írja a police.hu.

A rendőrök 2020. augusztusában jutottak olyan információk birtokába, hogy a 31 éves férfinél nagyobb mennyiségű marihuána lehet.A nyomozók az eljárás során elvégzett adatgyűjtések és kihallgatások eredményeként megállapították, hogy a férfi a kábítószert nem csak saját fogyasztásra szánta, hanem azt tovább is értékesítette. A kábítószer eladásából pedig, több százezer forint illegális vagyonra tett szert. 

Az egyenruhások szemlét tartottak a feltételezett elkövető tartózkodási helyén, három termesztősátorban összesen 38 tő különböző fejlettségi szakaszban lévő Cannabis Indica fajtájú növényt találtak. Emellett lefoglalták az azok termesztéshez szükséges eszközöket is.A férfit előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.  

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az eljárás iratait a napokban megküldték vádemeléssel, az illetékes ügyészség részére.

(A kép illusztráció)

Előző sztori

Szándékosan időzítheti az iskolakezdésre a Stefánia feltúrását a városvezetés

Következő sztori

Újabb amerikai játékost szerződtetett a Szedeák