Krimi

Marihuánával kerskedett egy férfi Szentesen

Marihuánával kerskedett egy férfi Szentesen

2021. július 20., kedd
Marihuánával kerskedett egy férfi Szentesen

A szentesi rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2019-től rendszeresen marihuánát értékesített a városban. - írja a police.hu.

A rendőrök 2020. augusztusában jutottak olyan információk birtokába, hogy a 31 éves férfinél nagyobb mennyiségű marihuána lehet.A nyomozók az eljárás során elvégzett adatgyűjtések és kihallgatások eredményeként megállapították, hogy a férfi a kábítószert nem csak saját fogyasztásra szánta, hanem azt tovább is értékesítette. A kábítószer eladásából pedig, több százezer forint illegális vagyonra tett szert.

Az egyenruhások szemlét tartottak a feltételezett elkövető tartózkodási helyén, három termesztősátorban összesen 38 tő különböző fejlettségi szakaszban lévő Cannabis Indica fajtájú növényt találtak. Emellett lefoglalták az azok termesztéshez szükséges eszközöket is.A férfit előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az eljárás iratait a napokban megküldték vádemeléssel, az illetékes ügyészség részére.

(A kép illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.