Leváltották az adóhatóság dél-alföldi vezetőjét!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A napokban leváltották Török Árpád ezredest, a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóság igazgatóját – tudta meg a PS. Egyelőre az ő menesztéséről sem árultak még el részleteket, utódját még nem nevezték meg.

A lap arról is ír, hogy vezetőváltás történt a NAV Bűnügyi Főigazgatóságán is, már nem a tíz évig pozícióban lévő Vankó László vezérőrnagy, hanem Demeter Tamás ezredes az új bűnügyi főigazgató. Távozásának okáról egyelőre szintén semmit nem tudni.

Vankó László a Rendőrtiszti Főiskola elvégzése után 1994-ben került a rendőrséghez, gazdaságvédelmi területre. A NAV jogelődjénél, az APEH szervezetén belül 1999-ben alakult meg a Bűnügyi Igazgatóság, melynek alapító tagja volt. 2000-ben jogász végezettséget, majd adójogi szakjogász képesítést szerzett. 2011. január 1-jétől a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának főigazgatója. 2020 márciusában vette át a vezérőrnagyi előléptetéséről szóló dokumentumot Áder János köztársasági elnöktől.

(via Pesti Srácok.hu)

Előző sztori

Augusztus hetedikén Szegeden is megrendezik az Orgonák éjszakáját

Következő sztori

Visszalépett a versenyzésből sérülése miatt a szegedi olimpikon, Sárosi Laura