/
KÉPGALÉRIA!

Királylányok és királyfiúk foglalták el a Stefániát

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombat délután a Stefánia Parkba érkezett a Meseösvény. A kisgyermekeknek és családoknak szóló játékos, meséket megelevenítő ingyenes programot  az Otthon Segítünk Alapítvány Szegedi Szolgálata rendezte meg.

A 2-10 éves gyerekeknek szóló rendezvény alkalmából benépesült a szegedi Stefánia sétány, mesés helyszíneken, izgalmas feladatokkal várták a kicsiket. A résztvevők feldíszíthették a Mézeskalács házikót, beléphettek az Óriások és a Tündérek országába vagy akár égig érő tornyot építhettek.

A Meseösvényre lépő gyerekek a start állomásnál koronát kaptak, melyet a sikeresen teljesített feladatok után járó matricákkal díszítettek fel és ezt a rendezők apró ajándékokkal díjazták. Összesen 12 állomással, és kézműves kísérő programokkal várták az családokat.

A program megvalósításában az Otthon Segítünk Alapítvány önkéntesei működtek közre. Az Otthon Segítünk Alapítvány olyan országos segítő szolgálat, amelyben szakemberek által felkészített önkéntesek ingyen, heti rendszerességgel, átlagosan 3-6 hónapig segítenek a családok otthonában. Célunk segíteni a mindennapi tevékenységekben, a harmonikus családi élet kialakításában, a szülői készségek megerősítésében.

Előző sztori

1914 elátkozott két napja

Következő sztori

Olimpiai mérleg a magyarok szombati teljesítményéről