Sport

Kézilabda: novemberben lesz az első bajnoki rangadó

Kézilabda: novemberben lesz az első bajnoki rangadó

2021. július 22., csütörtök
Kézilabda: novemberben lesz az első bajnoki rangadó

A magyar szövetség székházában csütörtökön készítették el az élvonal következő idényének programját. A bajnokság első fordulójának versenynapja szeptember 12., az alapszakasz utolsó fordulóját május 29-én rendezik.

A versenykiírás alapján a Bajnokok Ligájában induló együttesek megegyezhettek egymással a bajnoki mérkőzésük időpontjáról, és választhattak sorsolási számot. A bajnoki címvédő Szeged és a Magyar Kupa-győztes Veszprém élt ezzel a lehetőséggel, első rangadójukra november 14-én kerül sor Veszprémben, míg Szegeden május 1-jén játszanak egymással. A férfi bajnoki döntőt június 1-12. között rendezik.

A férfi NB I mezőnye:
Budakalász, Eger Eszterházy SZSE, MOL-Pick Szeged, HE-DO B.Braun Gyöngyös, Telekom Veszprém, Kecskeméti TE, Veszprémi KKFT, Sport36-Komló, Ferencvárosi TC, Csurgói KK, Grundfos Tatabánya KC, Nemzeti Kézilabda Akadémia, Dabasi KC VSE, Balatonfüredi KSE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.