Hírzóna

Kerékpárokat regisztrál a Szegedi Rendőrfőkapitányság

Kerékpárokat regisztrál a Szegedi Rendőrfőkapitányság

2021. július 12., hétfő
Kerékpárokat regisztrál a Szegedi Rendőrfőkapitányság

A ,,BikeSafe" nevű kezdeményezés keretében A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai júliusban is várják a kerékpárosok jelentkezését az ingyenes regisztrációra - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez 2021. július 13-án 14 és 18 óra között. A szakemberek a Párizsi körút 16-22. szám alatt várják a programba jelentkezőket. A „BikeSafe” célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása.

A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól. A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét.

A rendőrség azt kéri, hogy a regisztrációhoz mindenki vigye magával személyazonosító igazolványát, kerékpárját és amennyiben van, úgy a kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.