Elhajtott a baleset helyszínéről, most keresi a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A baleset hétfőn, azaz július 26-án történt az Etelka soron, 9 óra 35 perc tájékán.

Egy fekete színű ismeretlen rendszámú kocsi haladt Szegeden az Etelka soron, a Felső Tisza-part irányába. A kereszteződésbe érve nem adott elsőbbséget a jobb oldalról, a védett úton, szabályosan, balra nagy ívben kanyarodó trolibusznak. A troli sofőrjének fékeznie kellett, hogy az ütközést elkerülje. Emiatt a jármű egyik utasa elvesztette egyensúlyát, elesett és megsérült.

Az ismeretlen személy a gépkocsijával Tápé irányába lépett meg.

A rendőrség kéri a baleset részesét, illetve azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a következők valamelyikén:

  • Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.)
  • Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

via police.hu

Előző sztori

Elkezdődött a Formula 1 Magyar Nagydíj

Következő sztori

Megugrott a fatutaj: veszélyben a magyar-jugoszláv barátság