Krimi

Nyakon szúrta volt élettársát a gyermekláthatás miatt

Nyakon szúrta volt élettársát a gyermekláthatás miatt

2021. június 8., kedd
Nyakon szúrta volt élettársát a gyermekláthatás miatt

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatott minket arról az esetről, ami június 5-én, szombaton történt egy megyebeli kistelepülésen. A megalapozott gyanú szerint este 11 órakor egy nő és volt élettársa vitába keveredtek közös gyermekük láthatásán, amely tettlegességbe fulladt: az ittas nő magához vett egy 15 centiméter pengehosszúságú konyhakést, miközben a sértett kezében tartotta a kiskorút. A férfit elfordulás közben érte a támadás, volt élettársa a tarkóján szúrta belé és ennek következtében kórházi ellátásra szoruló, nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a sértettnek.

Az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a nő letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon megtartandó ülésén fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.