Nyakon szúrta volt élettársát a gyermekláthatás miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatott minket arról az esetről, ami június 5-én, szombaton történt egy megyebeli kistelepülésen. A megalapozott gyanú szerint este 11 órakor egy nő és volt élettársa vitába keveredtek közös gyermekük láthatásán, amely tettlegességbe fulladt: az ittas nő magához vett egy 15 centiméter pengehosszúságú konyhakést, miközben a sértett kezében tartotta a kiskorút. A férfit elfordulás közben érte a támadás, volt élettársa a tarkóján szúrta belé és ennek következtében kórházi ellátásra szoruló, nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a sértettnek.

Az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a nő letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon megtartandó ülésén fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció

Előző sztori

Kedd reggeli számok: 117 az új fertőzött, elhunyt 17 beteg

Következő sztori

Elballagtak a szegedi Fénysugár Katolikus Óvoda nagycsoportosai