Közélet

Négy tűzesettel küzdöttek meg a Csongrád-Csanád megyei lánglovagok tegnap

Négy tűzesettel küzdöttek meg a Csongrád-Csanád megyei lánglovagok tegnap

2021. június 18., péntek
Négy tűzesettel küzdöttek meg a Csongrád-Csanád megyei lánglovagok tegnap

Ajtóstul tört ránk az igazi, nyári kánikula és ezzel együtt borítékolható volt, hogy a tűzesetek is meg fognak szaporodni. Bár hatalmas a szárazság és még egy ideig nyomát sem fogjuk látni csapadéknak, tűzgyújtási tilalom nincs elrendelve az országban.

https://szegedma.hu/2021/06/szerdaig-biztosan-marad-a-kanikula

Csütörtökön két autótűzhöz is riasztották Csongrád-Csanád megye tűzoltóit. Először délután három órakor gyulladt ki egy személyautó utastere Csongrádon, majd az esti órákban Hódmezővásárhelyen, a Zölderdő utcában lángolt egy jármű. A tüzet a városok hivatásos egységei fojtották el, személyi sérülés egyik esetben sem történt.  

Szabadtéri tűzesetről is két bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre. Szegeden és Makón csaptak fel a lángok a kiszáradt aljnövényzetben. A gyors tűzoltói beavatkozásoknak köszönhetően a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben. Senki sem sérült meg.

Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.