Sport

Megvan a Szeged-Csanád GA harmadik nyári igazolása

Megvan a Szeged-Csanád GA harmadik nyári igazolása

2021. június 30., szerda
Megvan a Szeged-Csanád GA harmadik nyári igazolása

Farkas Aurél a Magyar Futball Akadémián nevelkedett. Felnőttként megfordult az ESMTK, a Ferencváros, a Szolnok, a Csákvár, a Kaposvár és a Nyíregyháza csapataiban is. Neve ismerős lehet a szegedi szurkolóknak, ugyanis a 2016-17-es szezonban 17 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett a Szeged 2011– Grosics Akadémia színeiben.

Farkas a klub honlapjának elmondta, a döntésében az is közrejátszott, hogy régóta ismeri Dragan Vukmirt, aki egyszer már szerette volna őt leigazolni. – Rendkívül jó környezetbe érkezek, Szegeden nagyon szeretik a focit, ez is fontos tényező. Szeretnék meghatározó játékossá válni, hogy hozzásegíthessem a csapatot a célok eléréséhez – fogalmazta meg elvárásait.

Nyári játékosmozgás a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál
Érkezők: Daru Bence (Aqvital FC Csákvár), Molnár F. Tamás (Szolnoki MÁV FC), Farkas Aurél (Nyíregyháza Spartacus).
Távozók: Varga Bence (MTK Budapest – kölcsönből vissza, Kecskeméti TE), Oláh Gergő (Kisvárda FC), Moga Sergiu (Hajdúszoboszló), Grumics Miroszlav (?), Varga Szabolcs (Békéscsaba 1912 Előre).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.