Megvan a Szeged-Csanád GA harmadik nyári igazolása

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia kétéves szerződést kötött Farkas Auréllal. A Nyíregyházáról érkező, 27 esztendős védekező középpályás Daru Bence és Molnár F. Tamást követően a kék-feketék harmadik nyári szerzeménye.

Farkas Aurél a Magyar Futball Akadémián nevelkedett. Felnőttként megfordult az ESMTK, a Ferencváros, a Szolnok, a Csákvár, a Kaposvár és a Nyíregyháza csapataiban is. Neve ismerős lehet a szegedi szurkolóknak, ugyanis a 2016-17-es szezonban 17 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett a Szeged 2011– Grosics Akadémia színeiben.

Farkas a klub honlapjának elmondta, a döntésében az is közrejátszott, hogy régóta ismeri Dragan Vukmirt, aki egyszer már szerette volna őt leigazolni. – Rendkívül jó környezetbe érkezek, Szegeden nagyon szeretik a focit, ez is fontos tényező. Szeretnék meghatározó játékossá válni, hogy hozzásegíthessem a csapatot a célok eléréséhez – fogalmazta meg elvárásait.

Nyári játékosmozgás a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál
Érkezők: Daru Bence (Aqvital FC Csákvár), Molnár F. Tamás (Szolnoki MÁV FC), Farkas Aurél (Nyíregyháza Spartacus).
Távozók: Varga Bence (MTK Budapest – kölcsönből vissza, Kecskeméti TE), Oláh Gergő (Kisvárda FC), Moga Sergiu (Hajdúszoboszló), Grumics Miroszlav (?), Varga Szabolcs (Békéscsaba 1912 Előre).

Előző sztori

Itt vannak az SZTE diplomaosztóinak időpontjai!

Következő sztori

Július beköszöntével a kellemesebb nyár is visszatér