/

Megszűnik a Szegedi Menetrendek applikáció, de van helyette másik

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Ősztől nem lesz elérhető a 26 ezer felhasználó hétköznapjait megkönnyítő Szegedi Menetrendek mobilalkalmazás. Helyette az Appcorner Kft. menetrendek.app alkalmázsát vehetjük igénybe, írja a cég sajtóközleményében.

A Play áruházban egy ideje már elérhető a Pécsi, a Debreceni, a Miskolci, Kecskeméti és a Szegedi Menetrend applikáció, melyek mindegyikét az Appcorner Kft. fejlesztette. A cégnek azonban mától vált elérhetővé a menetrendek.app programja, mely az összes felsorolt város menetrendjét tartalmazza, kiegészülve Budapest, Püspökladány, Berettyóújfalu, Nyíregyháza, Dunaújváros és Kaposvár menetrendjeivel. Az új alkalmazás kezelőfelülete és az egész felépítése megegyezik a felsorotl alkalmazásokéval, viszont csak azoknak a városoknak a menetrendjét tölti le a telefonunkra, amelyiket szeretnénk. Valamint az előző programokból is importálhatjuk adatainkat.

Az új applikáció kiegészült a helyi közlekedési társaságok valós idejű híreinek megjelenítésével és a MÁV viszonylatszámozott elővárosi vasútvonalaival. A készítők abban reménykednek, hogy még több város fog velük a jövőben együttműködni és az applikáció országos szintű lehet.

Előző sztori

Nemesi Pál: Elkészült a harmadik szegedi híd megvalósíthatósági tanulmánya!

Következő sztori

Drogültetvényt számoltak fel a nyomozók Röszkén