Szórakozás

Megszűnik a Szegedi Menetrendek applikáció, de van helyette másik

Megszűnik a Szegedi Menetrendek applikáció, de van helyette másik

2021. június 10., csütörtök
Megszűnik a Szegedi Menetrendek applikáció, de van helyette másik

A Play áruházban egy ideje már elérhető a Pécsi, a Debreceni, a Miskolci, Kecskeméti és a Szegedi Menetrend applikáció, melyek mindegyikét az Appcorner Kft. fejlesztette. A cégnek azonban mától vált elérhetővé a menetrendek.app programja, mely az összes felsorolt város menetrendjét tartalmazza, kiegészülve Budapest, Püspökladány, Berettyóújfalu, Nyíregyháza, Dunaújváros és Kaposvár menetrendjeivel. Az új alkalmazás kezelőfelülete és az egész felépítése megegyezik a felsorotl alkalmazásokéval, viszont csak azoknak a városoknak a menetrendjét tölti le a telefonunkra, amelyiket szeretnénk. Valamint az előző programokból is importálhatjuk adatainkat.

Az új applikáció kiegészült a helyi közlekedési társaságok valós idejű híreinek megjelenítésével és a MÁV viszonylatszámozott elővárosi vasútvonalaival. A készítők abban reménykednek, hogy még több város fog velük a jövőben együttműködni és az applikáció országos szintű lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.