Hírzóna

Megszólaltak a kettős gyilkosság egyik áldozatának szülei

Megszólaltak a kettős gyilkosság egyik áldozatának szülei

2021. június 24., csütörtök
Megszólaltak a kettős gyilkosság egyik áldozatának szülei

Sokkoló hatással villant be a médiába a szegedi kettős gyilkosság esete, amivel mi is több cikkben foglalkoztunk. Tegnap először hallhattuk beszélni a meggyilkolt lány szüleit, akik új részleteket tártak fel a tragédia hátteréről az RTL Klub híradójának.

https://szegedma.hu/2021/06/ezt-a-ferfit-keresik-a-rendorok-a-szegedi-kettos-emberoles-kapcsan

A fiú sosem vallott szerelmet

Arról beszél a lány édesapja, hogy V. Dániel az egyetemről ismerte lányát. A közösségi médián barátságot kért tőle, de néhány találkozás után a lány megszakította vele a kapcsolatot, mert túl rámenősnek érezte. Azt mondta a szüleinek, hogy nincs minden rendben a fiúval. Az apa elmondja, hogy soha nem vallott szerelmet, nem küldött szerelmes levelet V. Dániel a lányának

Az oltóponton futottak egymásba

Május 21-én várakozott barátjával, kézen fogva egy szegedi oltópontnál a lány, amikor régi ismerősként kezelve állt velük szóba a gyógyszerész. A szülők elmondása szerint amikor az meglátta, hogy lányuk együtt van a fiúval, számon kérte őket és hisztériához közeli állapotban kérdezősködött a pártól. Később, még az épületen belül is folytatta a kérdések feltevését a lány párjának, de az eset után többször nem kereste őket. Úgy gondolják, hogy ez lehetett a pont, amikor V. Dániel elhatározta szörnyű tettét.

„Amikor beléptem a lakásba, akkor tárult elém ez az egész esemény"

-meséli az apa megtörve a riporternek. Először a lányuk párját találták meg vérbe fagyva, majd beljebb haladva a lakásba fedezték fel lányukat, akinek a holttestét egy takaróval fedte le az elkövető. Az édesanya azonnal sokkot kapott, könnyeivel küzdve mondja a riporternek, hogy reméli a lánya

nem volt tudatánál, amikor ezt a gaztettet csinálták vele.

Az RTL Klub híradójának részletét itt tekinthetik meg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.