Körözött, besurranó tolvajt kaptak el a rendőrök Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtök kora reggel hajtották végre az akciót, amiben a 37 éves besurranó tolvajt elfogták. Az eljárás során kiderült, hogy más is felróható a bűnlajstromára.

Fotó: police.hu

Egy alsóvárosi lakópark ingatlanjából tulajdonított el készpénzt és aranyékszereket a férfi június 2-án, ahova a nyitott ajtón keresztül hatolt be. A hatóságok széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően hamar azonosították K. Istvánt, aki a lopás után elrejtőzött a rendőrök elől. Ezt követően a körzeti megbízottak és a nyomozók közös munkával felfedték a búvóhelyet, ahova egy közös akció keretén belül június 10-én vonultak ki.

Mint az az eljárás során kiderült, a gyanúsított még május elején Kiskundorozsmáról egy százezer forint értékű, lezárt kerékpárt is ellopott, amiért szintén felelnie kell majd. A férfival szemben üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Otthonaik biztonsága érdekében a rendőrség kéri, látogassanak el a www.bulisbiztonsag.hu/vagyonvedelem oldalra, fogadják meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi tanácsait!

(police.hu)

Előző sztori

Érkezik az idei év első tartós hőhulláma

Következő sztori

Mészáros Lőrinc: A közbeszerzési eljárások kevesebb mint 10 százalékát nyertük el, nem is egyedül