Krimi

Körözött, besurranó tolvajt kaptak el a rendőrök Szegeden

Körözött, besurranó tolvajt kaptak el a rendőrök Szegeden

2021. június 13., vasárnap
Körözött, besurranó tolvajt kaptak el a rendőrök Szegeden

Csütörtök kora reggel hajtották végre az akciót, amiben a 37 éves besurranó tolvajt elfogták. Az eljárás során kiderült, hogy más is felróható a bűnlajstromára.

Fotó: police.hu

Egy alsóvárosi lakópark ingatlanjából tulajdonított el készpénzt és aranyékszereket a férfi június 2-án, ahova a nyitott ajtón keresztül hatolt be. A hatóságok széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően hamar azonosították K. Istvánt, aki a lopás után elrejtőzött a rendőrök elől. Ezt követően a körzeti megbízottak és a nyomozók közös munkával felfedték a búvóhelyet, ahova egy közös akció keretén belül június 10-én vonultak ki.

Mint az az eljárás során kiderült, a gyanúsított még május elején Kiskundorozsmáról egy százezer forint értékű, lezárt kerékpárt is ellopott, amiért szintén felelnie kell majd. A férfival szemben üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Otthonaik biztonsága érdekében a rendőrség kéri, látogassanak el a www.bulisbiztonsag.hu/vagyonvedelem oldalra, fogadják meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi tanácsait!

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.