Hoppá: utolsó alkalommal rendezik meg a Szent István téri kézműves vásárt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Június 18. és 20. között utolsó alkalommal rendezi meg a Szegedi Városkép és Piac Kft. a Szent István téri kézműves és borpiacot – derül ki az önkormányzati cég által meghirdetett Facebook-esemény leírásából.

A program szerint 25 borászat legfinomabb boraival, az Oázis és az Alkimista Sörfőzde sörkülönlegességeivel, kézművesek és háztáji termelők árubőségével, lángossal, lepénnyel, kürtőskaláccsal és nyárindító gyermekjátékokkal várják utoljára az érdeklődőket a Szent István téri kézműves és borpiacon. Emellett kedvezményes, 300 forintos belépőjegy megváltása ellenében a víztorony szombaton és vasárnap 9 és 16 óra között látogatható lesz a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára.

A minden második hétvégén megrendezett vásár nagy népszerűségnek örvendett, habár botrányoktól sem volt mentes: Mocselini Rudolf, szegedi rendezvényszervező az egyik alkalommal megafonnal a kezében hívta fel a figyelmet arra, hogy szerinte a Szegedi Városkép és Piac Kft. az ő ötleteit valósította meg és visszaélt gazdasági erőfölényével.

Szerettük volna megtudni az önkormányzati cégtől, hogy miért ez lesz az utolsó alkalom, hogy megrendezik a vásárt. Amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Előző sztori

Hivatalos: 2 milliárd forint támogatást kapott Szeged!

Következő sztori

Kapilláris szivárgási szindrómát okozhat az AstraZeneca oltóanyag