Közélet

Hoppá: utolsó alkalommal rendezik meg a Szent István téri kézműves vásárt

Hoppá: utolsó alkalommal rendezik meg a Szent István téri kézműves vásárt

2021. június 11., péntek
Hoppá: utolsó alkalommal rendezik meg a Szent István téri kézműves vásárt

A program szerint 25 borászat legfinomabb boraival, az Oázis és az Alkimista Sörfőzde sörkülönlegességeivel, kézművesek és háztáji termelők árubőségével, lángossal, lepénnyel, kürtőskaláccsal és nyárindító gyermekjátékokkal várják utoljára az érdeklődőket a Szent István téri kézműves és borpiacon. Emellett kedvezményes, 300 forintos belépőjegy megváltása ellenében a víztorony szombaton és vasárnap 9 és 16 óra között látogatható lesz a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára.

A minden második hétvégén megrendezett vásár nagy népszerűségnek örvendett, habár botrányoktól sem volt mentes: Mocselini Rudolf, szegedi rendezvényszervező az egyik alkalommal megafonnal a kezében hívta fel a figyelmet arra, hogy szerinte a Szegedi Városkép és Piac Kft. az ő ötleteit valósította meg és visszaélt gazdasági erőfölényével.

https://szegedma.hu/2021/05/huzz-el-innen-a-picsaba-es-vidd-a-szarodat-is-igy-hallgattatja-el-az-onkormanyzati-ceg-embere-a-tiltakozo-rendezvenyszervezot

Szerettük volna megtudni az önkormányzati cégtől, hogy miért ez lesz az utolsó alkalom, hogy megrendezik a vásárt. Amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.