Brutális információk derültek ki a Petőfi sugárúti kettős gyilkosságról

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Döbbenetes részleteket tudott meg a Blikk a szegedi kettős gyilkosságról. A lányt, akibe reménytelenül szerelmes volt és annak párját valósággal kivégezte V. Dániel Attila. Figyelem! Csak erős idegzetű, felnőtt olvasóknak!

Fotó: Zsolnai Péter

A szomszédba költözött a nő miatt

A gyógyszerész nem tudott beletörődni abba, hogy a nő nem lehet az övé, ezért pár hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban csak azért, hogy plátói szerelme közelében legyen – árulta el a Blikknek az ügyet jól ismerő informátora. – V. Dániel Attila és a nő is gyógyszerészként végzett ugyanazon az egyetemen, de a lány soha nem akart semmit az illetőtől. Csakhogy a nő valódi kapcsolata sem volt felhőtlen, a zárt ajtó ellenére a szomszédok gyakran hallották a veszekedés hangjait.

Nemrég jutott fegyverhez, legálisan

A lap azt írja, hogy a gyógyszerész csupán pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg ahhoz a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, amivel végzett a két fiatallal. Vélhetően csak azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül szombat este kíméletlenül végzett. A Blikk felteszi a kérdést, ami bennünk is felmerült: mennyire volt alapos a fegyvertartási engedélyt megelőző pszichológiai vizsgálat?

Figyelem! Megrázó részletek

A Blikk információi szerint V. Dániel Attila gyógyszerész vadászpuskával megsebesítette a szomszédban lakó nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, (korábban úgy lehetett tudni, a gyilkos a nő exe volt) majd két lövéssel kivégezte annak párját. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt, és autójával eszeveszett tempóban a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett: agyonlőtte magát. Valóságos vérfürdő látványa fogadta azt az édesanyát, aki szombaton este a szegedi Petőfi sugárúti társasház II. emeleti lakásába érkezett a lányához. A fiatal, megbecstelenített nő holttestén kívül annak új párja is lőtt sebekkel, élettelenül feküdt a szobában.

Cikkeinkből tájékozódhat az ügy korábbi részleteiről

Kiemelt kép: Zsolnai Péter

Előző sztori

Tizenegy megyében, 404 településen lesz szúnyoggyérítés, köztük Szegeden is

Következő sztori

Baleset történt Röszke és Mórhalom között