Krimi

BRÉKING: Öngyilkos lett a kettős gyilkosságért gyanúsított patikus!

BRÉKING: Öngyilkos lett a kettős gyilkosságért gyanúsított patikus!

2021. június 21., hétfő
BRÉKING: Öngyilkos lett a kettős gyilkosságért gyanúsított patikus!

Frissítve:A police.humegerősítette, hogy rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének.

Az elkövetés eszközét lefoglalták. Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárása Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Korábban írtuk: Holtan találták a kettős gyilkosságért körözött V. Attila gyógyszerészt - értesült róla a Blikk. A portál úgy tudja, a gyógyszerést nem messze Szegedtől találták meg a hatóságok.

Amint további információnk van a körülményekről, beszámolunk róla!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.