BRÉKING: Öngyilkos lett a kettős gyilkosságért gyanúsított patikus!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Frissítve: A police.hu megerősítette, hogy rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének.

Az elkövetés eszközét lefoglalták. Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Korábban írtuk: Holtan találták a kettős gyilkosságért körözött V. Attila gyógyszerészt – értesült róla a Blikk. A portál úgy tudja, a gyógyszerést nem messze Szegedtől találták meg a hatóságok.

Amint további információnk van a körülményekről, beszámolunk róla!

Előző sztori

SZTE-s kutatók ellenőrzik a Magyarországról készült űrfelvételeket

Következő sztori

A csillagászati nyárra ébredtünk