A Szent Gellért Fórum is nemzeti színbe borul

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szurkolók felhívásának eleget téve ma este kilenc órától, a német-magyar Európa-bajnoksági mérkőzés ideje alatt nemzeti színekbe borul az ország több stadionja, köztük a szegedi Szent Gellért Fórum is – írják sajtóközleményükben.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémiának otthont adó stadion a magyar válogatott tiszteletére ma este piros-fehér-zöld színekben fog pompázni, támogatásáról biztosítva a nemzeti együttest. Mint közleményükben írják, a magyar labdarúgás minden szereplője, így a Szent Gellért Fórum is büszke a válogatott már eddig is elért teljesítményére.

,,A Fórum elismerését és köszönetét szeretné kifejezni a nemzeti színű díszkivilágítással, hiszen válogatott csapatunk sorsdöntő mérkőzését vívja ma a német válogatott ellen. Bízunk benne, hogy az összefogás ereje eljut Münchenig és érzik hazájuk támogatását! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!” – írják.

A müncheni Allianz Arénában zajló magyar-német párharccal egyidőben a Puskás Arénában a portugál-francia mérközést tartják meg, ami nem csupán az EB F-csoportjának utolsó köre, hanem a kontinentális torna utolsó két csoportmérkőzése is. Ahhoz, hogy a magyar válogatott továbbjusson a nyolcaddöntőbe, mindenképpen le kell győznie Németországot – de akkor biztosan továbbjut.

Előző sztori

Újgenerációs fogászati implantátum-rendszert fejlesztett az SZTE és a Denti System Kft.

Következő sztori

Aba-Novák Vilmos festményeivel bővül a Móra Ferenc Múzeum