Meteor

Záporos, zivataros hétvégénk lesz

Záporos, zivataros hétvégénk lesz

2021. május 15., szombat
Záporos, zivataros hétvégénk lesz

Szombaton gyakran zavarhatják felhők a napsütést, a Dunántúlon többfelé, máshol csak elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. Helyenként élénk lehet a szél, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is előfordulhatnak. Délután 18 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap többfelé esősen, záporosan indul a nap, délután pedig a változóan felhős idő mellett újabb záporokra, zivatarokra készülhetünk. A nyugati-délnyugati szél sokfelé megélénkül, viharok környezetében erős, viharos lökésekre is számítani kell. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Hétfőn is többfelé szükség lesz az esernyőkre, eső, zápor, zivatar ezen a napon is kialakulhat, helyenként jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Sokfelé élénk, néhol erős lehet az északnyugati szél. Napközben 15-22 fokot mérhetünk.

Kedden és szerdán már több napsütésre számíthatunk, de még ezeken a napokon is előfordulhatnak szórványos záporok, zivatarok. Sokfelé élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Délutánonként általában 18-20 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

Szegeden és térségében ma és holnap is 22 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, a megyében citromsárga riasztás van érvényben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.