Közélet

Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák

Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák

2021. május 26., szerda
Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák

A közlemény szerint az írásbeli érettségit tizenhat napon át és 1159 helyszínen - az egészségvédelmi óvintézkedések betartásával - bonyolítottak le a vizsgaszervező intézmények. Az írásbeli vizsgák feladatlapjait és javítási-értékelési útmutatóit az Oktatási Hivatal, az előzetes ütemezésnek megfelelően, folyamatosan nyilvánosságra hozta honlapján; szerdán 8 órától valamennyi vizsgaanyag elérhető a felületen.

Az érettségi június 3. és 10. között az emelt szintű, majd június 14. és 25. között a középszintű szóbelikkel folytatódik a jogszabályban meghatározottak szerint - tették hozzá. Jelezték azt is, a kormány döntése értelmében azok az idén végzős érettségizők, akik önhibájukon kívül, például koronavírus-fertőzés miatt nem tudtak megjelenni az írásbeli vizsgákon, szóbeli vizsgát tehetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.