Sport

Sorozatban negyedszer nyert a Szeged-Csanád GA

Sorozatban negyedszer nyert a Szeged-Csanád GA

2021. május 9., vasárnap
Sorozatban negyedszer nyert a Szeged-Csanád GA

Az előző hat fordulóban nem kapott ki a Szeged-Csanád GA, ráadásul az utóbbi három meccsüket megnyerték. A találkozó előtt biztos volt: ha nem kapnak ki Győrben, akkor a 11. helynél hátrébb nem végeznek, mivel közvetlen a 12. ETO előtt voltak a tabellán 4 ponttal.

Priskin Tamás már az első percben ziccerben próbálkozott, de Takács János bravúrral védett. A mérkőzés elején inkább a hazaiak akarata érvényesült, többet birtokolták a labdát, de komolyabb helyzetük nem akadt. Egészen a 19. percig, amikor ismét Priskin próbálkozhatott, de Takács-némi szerencsével hárítani tudott, ahogy a 30. percben Fejes és a 37. percben Vukasovis lövése után is.

A második félidőben is a középpályán folyt a játék, de sokkal kiegyenlítettebb volt a küzdelem, mint az első 45 percben. A 69. percben Dragan Vukmir beküldte a pályára Kővári Róbertet, aki a múlt héten a Szeged legjobbja volt. A csere után egy perccel Haruna próbálkozhatott, de Gundel-Takács szögletre védte a meccs addigi legnagyobb ziccerét, majd abból megszületett a szegedi gól. A sarokrúgás után Gundel-Takács ütötte ki középről a labdát, a 2 perce beálltKővári egy pattanás után az üresen maradt kapuba ível a felső léc segítségével.Sokadjára cserélt remekül Vukmir. (0-1)

ITT TUDJA MEGNÉZI A GÓLT

Az utolsó 10 percben beszorult a Szeged a kapuja elé, a Győrnek lehetősége volt az egyenlítésre, de csapatunk mai legjobbja Takács János vagy az egész meccsen jól záró védelem megakadályozta ezt.

A meccs krónikájához tartozik, hogy Aleksandar Jovanovicot az első félidőben egy ütközés után ápolni kellett, a mellkasát fájlalta és nem is tudta folytatni a játékot. Bár tudta tiszta volt és saját lábán jött le a pályáról, de mivel vért köpött, az orvosok jobbnak látták kórházba vinni. Bár úgy tűnik komolyabb baj nem történt szerencsére, de megfigyelésre bent tartják erre az éjszakára!

Dobos Barna: - Először is kitérnék az elmúlt időszakra. Szinte minden játékos megkapta a lehetőséget arra, hogy bizonyítsa, helye van a keretben. Sajnos azt kell mondanom, sokan nem éltek ezzel a lehetőséggel. Jövőre egy olyan keretet kell tudnunk kialakítani, ami egységesen tud gondolkodni, és nyerő típusú emberekből áll. Azt gondolom, hogy megfelelő tudásszint kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk a jövőben.Vukmir Dragan: - Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak! Véleményem szerint egy nagyon nehéz mérkőzést tudtunk megnyerni. A Győr jól futballozott, volt néhány helyzete is. Szünetben megbeszéltük a fiúkkal, hogy több van a csapatunkban, és ezután oda tették magukat, hogy a mérkőzés végén siker legyen.

LABDARÚGÓ NB II 37. FORDULÓ
WKW ETO FC GYŐR–SZEGED-CSANÁD GA 0–1 (0–0)
Győr, 
ETO Park, 200 néző. Vezette: Veizer Roland (Punyi Gyula, Ország Péter)
WKW ETO FC GYŐR: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes – Májer (Szimcso 67.), Vukasovic (Egerszegi 75.), Kiss M., Vitális – Priskin, Farkas B. (Vankó 46.).Vezetőedző: Dobos Barna
SZEGED-CSANÁD GA: Takács J. – Ódor, Szilvási, Moga, Molh – Dobos Á. (Kővári 69.), Oláh, Simon Á., Kóródi (Gréczi 69.) – Jovanovic (Haruna 38.), Gajdos (Lestyán 83.) Vezetőedző: Vukmir Dragan 
Gólszerző: Kővári (71.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.