Szórakozás

Konteóból valóság? Obama szerint valós felvételek készültek az UFO-król

Konteóból valóság? Obama szerint valós felvételek készültek az UFO-król

2021. május 19., szerda
Konteóból valóság? Obama szerint valós felvételek készültek az UFO-król

A volt elnök, akinek az épp hatalmon lévő Joe Biden volt az alelnöke, James Corden késő esti műsorában vendégeskedett, ahol többek között az a mondat hagyta el a száját, hogy

„nem mondhat el mindent az űrlényekről élőben.”

A beszélgetést egy humoristával folytatta, ezért értelemszerűen nem világos, hogy mennyire szánta viccnek ezt a kijelentést. Mondott azonban olyat is, amit nem lehet nem komolyan venni.

Obama elmondta, hogy hivatalba lépésekor rákérdezett, hogy raktároz-e az ország idegen technológiát, amire nemleges választ kapott. Ugyanakkor elismerte, hogy valóban készültek felvételek UFO-król.

Nem tudjuk megmondani, hogy mozogtak és az irányuk… nem volt könnyen megmagyarázható - mondta a volt elnök.

Az USA azóta is vizsgálja a jelenségeket elmondása szerint, de jelenleg semmilyen jelentése nincs.

Pentagon tavaly áprilisban tett közzé három videót, melyeken azonosítatlan repülő objektumok – UFO-k vagy UAP-ok – láthatók. A videókat 2004-ben és 2015-ben készítették. A felvételek miatt tavaly augusztusban a Kongresszus hathónapos határidőt adott a védelmi minisztériumnak, hogy minden információt tegyenek közzé az UFO-észlelésekről. A jelentés várhatóan júniusra készül el.

Az UFO rövidítése a köznyelvben az angol Unidentified Flying Object, azaz magyarul Azonosítatlan Repülő Tárgy, ami a jelentését tekintve nem utal földönkívüli civilizációra, így ebben az esetben sem kell arra gondolnunk. Könnyen lehet, hogy egy másik ország légiprototípusát vagy egyéb légi technológiáját tesztelték - más kérdés, hogy a Pentagon ezt hogy nem tudta kideríteni, ha pusztán csak erről van szó.

Az közösségi médiában reneszánszukat élő összeesküvés-elméletek egyébként az utóbbi egy évben egyre markánsabb valóságalapot kaptak, amire a jelenlegi világpolitika alaposan rászolgált.

A teljes beszélgetést Obamával itt tekinthetik meg:

https://youtu.be/xp6Ph5iTIgc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.