Sport

Kényszerűségből távozik a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya

Kényszerűségből távozik a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya

2021. május 5., szerda
Kényszerűségből távozik a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya

–Kicsit dühítő a helyzet.

Karácsonykor jeleztem a csapatnak, hogy szeretnék egy évvel hosszabbítani, ők azt mondták, várjak még, később visszatérünk a kérdésre. Erre jött a hír, hogy érkezik egy fiatal játékos, és rám már nincs szükség.

Jól éreztem magam Szegeden, és tudtam volna még segíteni a csapatnak. Ezért vagyok szomorú, és azért, mert május van, nagyon késő bármilyen csapatot is találni – idézi Källman szavait a Dániasport.hu, amely a játékos Aftonbladetnek adott interjúját szemlézte.

A balszélső 2014-ben olimpiai ezüstérmesként, háromszoros Bajnokok Ligája-győztesként és ötszörös spanyol bajnokként igazolt Szegedre, ahol egy-egy EHF Kupát, bajnokságot és Magyar Kupát nyert.

Källman lett minden idők legeredményesebb szegedi játékosa a BL-ben 325 góllal. A NB I-ben eddig 154 meccsen lépett pályára és 370 gólt szerzett.

https://szegedma.hu/2021/05/het-ev-utan-tavozik-a-mol-pick-szeged-csapatkapitanya

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.