Közlekedés

Kedden módosított menterend szerint közlekednek a szegedi IC-k

Kedden módosított menterend szerint közlekednek a szegedi IC-k

2021. május 22., szombat
Kedden módosított menterend szerint közlekednek a szegedi IC-k

A vasúttársaság tájékoztatása szerint Kiskunfélegyháza és Szeged között pótlóbuszok szállítják majd az utasokat. Mint írják, néhány vonat kivételével a vonatok a Nyugati pályaudvarról korábban indulnak, illetve a Nyugatiba később érkeznek. A szegedi InterCity vonatok Budapest–Cegléd között több helyen is megállnak: egész nap Monoron mindkét irányban, Budapestről Szeged felé délutánonként 13:43-tól 20:43-ig pedig Pilisen és Albertirsán is, ezért hosszabb menetidőre kell számítani. A kijelölt kocsik a Nyugati pályaudvar és Cegléd között pótjegy nélkül vehetők igénybe.

A pótlóbuszok közlekedése miatt Hódmezővásárhely felé, és onnan a megszokott csatlakozások nem biztosítottak a vágányzár ideje alatt.

A Szeged–Békéscsaba vonalon június 1-jétől 5-ig szintén módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Telekgerendás és Békéscsaba között pótlóbuszokkal kell utazni pályakarbantartás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.