Kedden módosított menterend szerint közlekednek a szegedi IC-k

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Budapest–Szeged vonalon május 25-én, kedden módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok – közölte a MÁV Zrt.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint Kiskunfélegyháza és Szeged között pótlóbuszok szállítják majd az utasokat. Mint írják, néhány vonat kivételével a vonatok a Nyugati pályaudvarról korábban indulnak, illetve a Nyugatiba később érkeznek. A szegedi InterCity vonatok Budapest–Cegléd között több helyen is megállnak: egész nap Monoron mindkét irányban, Budapestről Szeged felé délutánonként 13:43-tól 20:43-ig pedig Pilisen és Albertirsán is, ezért hosszabb menetidőre kell számítani. A kijelölt kocsik a Nyugati pályaudvar és Cegléd között pótjegy nélkül vehetők igénybe.

A pótlóbuszok közlekedése miatt Hódmezővásárhely felé, és onnan a megszokott csatlakozások nem biztosítottak a vágányzár ideje alatt.

A Szeged–Békéscsaba vonalon június 1-jétől 5-ig szintén módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Telekgerendás és Békéscsaba között pótlóbuszokkal kell utazni pályakarbantartás miatt.

Előző sztori

Szurkolóival ünnepelte történelmi bronzérmét a Szedeák – galéria

Galéria
Következő sztori

Országos döntő a Tiszavirág Sportuszodában