Szórakozás

Csütörtöktől már bárhol mozizhatunk!

Csütörtöktől már bárhol mozizhatunk!

2021. május 31., hétfő
Csütörtöktől már bárhol mozizhatunk!

A koronavírussal kapcsolatos járványintézkedések értelmében számos olyan helynek kellett kényszerpihenőre vonulnia, amelyek korábban rengeteg ember életének szerves részét képezték. Ez alól a mozik sem voltak kivételek, de hamarosan újra szélesvásznon élvezhetjük hollywood újdonságait.

Június harmadikán országszerte - így Szegeden, a Plazaban is - újranyitnak a Cinema City multiplexek. A biztonságos szórakozás érdekében az alkalmazottak mindegyikén maszk lesz, illetve azokon, akik élelmiszerrel foglalkoznak gumikesztyű is. A távolságtartás betartásában segíteni fog, hogy jegyvásárlásnál székünk mellett minden esetben kimarad egy hely, leszámítva a Cinema City VIP és 4DX előadásaira, ahol az ülőhelyek nagyobb kialakításának köszönhetően erre nincs szükség. A közösségi tereket rendszeresen fertőtleníteni fogják és a mozi területén több helyre is kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve.

A visszatérő műsorból a legkisebbektől kezdve a felnőttek is tudnak válogatni: animációs filmek, vígjátékok, horror és thriller, de Oscar-díjas alkotás is szerepel a repertoáron. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy védettségi igazolvány vagy az azt kiváltó mobilapplikáció szükséges lesz a filmnézéshez, a Cinema City munkatársai mind a jegyvásárlásnál, mind a jegykezelésnél ellenőrizni fogják valamelyiket!

Kicsivel több, mint egy hónapja már szabad a bejárás a Belvárosi Moziba is, ahol azóta is pörögnek a celluloid szalagok:

https://szegedma.hu/2021/05/ma-nyit-ujra-a-belvarosi-mozi

(cinemacity.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.