Csütörtöktől már bárhol mozizhatunk!

203 nap után nyitnak újra a Cinema City multiplexei.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A koronavírussal kapcsolatos járványintézkedések értelmében számos olyan helynek kellett kényszerpihenőre vonulnia, amelyek korábban rengeteg ember életének szerves részét képezték. Ez alól a mozik sem voltak kivételek, de hamarosan újra szélesvásznon élvezhetjük hollywood újdonságait.

Június harmadikán országszerte – így Szegeden, a Plazaban is – újranyitnak a Cinema City multiplexek. A biztonságos szórakozás érdekében az alkalmazottak mindegyikén maszk lesz, illetve azokon, akik élelmiszerrel foglalkoznak gumikesztyű is. A távolságtartás betartásában segíteni fog, hogy jegyvásárlásnál székünk mellett minden esetben kimarad egy hely, leszámítva a Cinema City VIP és 4DX előadásaira, ahol az ülőhelyek nagyobb kialakításának köszönhetően erre nincs szükség. A közösségi tereket rendszeresen fertőtleníteni fogják és a mozi területén több helyre is kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve.

A visszatérő műsorból a legkisebbektől kezdve a felnőttek is tudnak válogatni: animációs filmek, vígjátékok, horror és thriller, de Oscar-díjas alkotás is szerepel a repertoáron. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy védettségi igazolvány vagy az azt kiváltó mobilapplikáció szükséges lesz a filmnézéshez, a Cinema City munkatársai mind a jegyvásárlásnál, mind a jegykezelésnél ellenőrizni fogják valamelyiket!

Kicsivel több, mint egy hónapja már szabad a bejárás a Belvárosi Moziba is, ahol azóta is pörögnek a celluloid szalagok:

(cinemacity.hu)

Előző sztori

Figyelem: hamarosan pótlóbuszok járnak a 3F villamos vonalán!

Következő sztori

Címvédések a szegedi egyéni fallabda ob-n