A polgármester törődjön a valóban fontos helyi ügyekkel! – üzeni az ellenzék Botka Lászlónak

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.A Szegedi Fidesz megkeresést kapott az önkormányzat  propaganda-kiadványától, hogy a szervezet véleményezze Szabó Bálint független képviselő téli eltűnési ügyét – közölte a szegedi fidesz közleményben.

Mint a napokban a SzegedMa megírta: a rendőrök szerint senki nem rabolta el Szabót, hiába állítja ezt.

– A Szegedi Fidesz nem kíván a Botka-média és Szabó Bálint konfliktusában állást foglalni, ugyanis ez egy baloldali belháború. A Szegedi Fidesz sokkal jelentősebb problémákat lát a város előtt, mint ez a baloldali cicaharc – írták.

Mi megengedhetetlennek tartjuk, hogy az önkormányzati bérlemények díjemelése veszélyhelyzet idején sújtsa a bérlőket és vállalkozókat, ahogyan a Botka vezette városban történt. Megengedhetetlennek tartjuk a Cserepes sori piac bezárását is, amivel a legelesettebbeket hozták lehetetlen helyzetbe – közölték ki a reakcióban.

A Szegedi Fidesz számára az is elfogadhatatlan, hogy továbbra is jogerősen elítéltek ülnek Botka kabinetjében (Kalmár Gábor) és egy városi cég felügyelőbizottságának elnöki székében (Mózes Ervin). Ezeknek a szereplőknek papírja van arról, hogy a hivatali idejükben hűtlen kezeléssel károsították meg a közvagyont. A parkoló-ügyben keletkezett hiány behajtása az érintettektől is sokkal fontosabb lenne, mint Szabó Bálint képviselő közgyűlési tagságának kérdése

– szúrtak oda egy alaposat a városvezetésnek.

A Szegedi Fidesz szerint a baloldali városvezetésnek sokkal inkább az elbaltázott és pazarló beruházások újragondolásával és a keletkezett károk enyhítésével kellene foglalkoznia. Lenne feladat bőven a városban, ennek ellenére Botka és propagandamédiája ismét csak el akarja terelni a figyelmet a kudarcokról és a város vezetőit érintő büntetőügyekről – közölték zárásként. Hozzátették: a Szegedi Fidesz e figyelemeltereléshez nem kíván asszisztálni.

Előző sztori

Beindul a kajak-kenu versenyszezon, szerdától az olimpiáért küzdenek a Maty-éren

Következő sztori

Koronavírus: 1000-nél kevesebb új fertőzött, 137 halott