Politika

A polgármester törődjön a valóban fontos helyi ügyekkel! - üzeni az ellenzék Botka Lászlónak

A polgármester törődjön a valóban fontos helyi ügyekkel! - üzeni az ellenzék Botka Lászlónak

2021. május 3., hétfő
A polgármester törődjön a valóban fontos helyi ügyekkel! - üzeni az ellenzék Botka Lászlónak



A Szegedi Fidesz megkeresést kapott az önkormányzat  propaganda-kiadványától, hogy a szervezet véleményezze Szabó Bálint független képviselő téli eltűnési ügyét - közölte a szegedi fidesz közleményben.

Mint a napokban a SzegedMa megírta: a rendőrök szerint senki nem rabolta el Szabót, hiába állítja ezt.

https://szegedma.hu/2021/04/rendorseg-senki-sem-rabolta-el-szabo-balintot

- A Szegedi Fidesz nem kíván a Botka-média és Szabó Bálint konfliktusában állást foglalni, ugyanis ez egy baloldali belháború. A Szegedi Fidesz sokkal jelentősebb problémákat lát a város előtt, mint ez a baloldali cicaharc - írták.

Mi megengedhetetlennek tartjuk, hogy az önkormányzati bérlemények díjemelése veszélyhelyzet idején sújtsa a bérlőket és vállalkozókat, ahogyan a Botka vezette városban történt. Megengedhetetlennek tartjuk a Cserepes sori piac bezárását is, amivel a legelesettebbeket hozták lehetetlen helyzetbe - közölték ki a reakcióban.

A Szegedi Fidesz számára az is elfogadhatatlan, hogy továbbra is jogerősen elítéltek ülnek Botka kabinetjében (Kalmár Gábor) és egy városi cég felügyelőbizottságának elnöki székében (Mózes Ervin). Ezeknek a szereplőknek papírja van arról, hogy a hivatali idejükben hűtlen kezeléssel károsították meg a közvagyont. A parkoló-ügyben keletkezett hiány behajtása az érintettektől is sokkal fontosabb lenne, mint Szabó Bálint képviselő közgyűlési tagságának kérdése

- szúrtak oda egy alaposat a városvezetésnek.

A Szegedi Fidesz szerint a baloldali városvezetésnek sokkal inkább az elbaltázott és pazarló beruházások újragondolásával és a keletkezett károk enyhítésével kellene foglalkoznia. Lenne feladat bőven a városban, ennek ellenére Botka és propagandamédiája ismét csak el akarja terelni a figyelmet a kudarcokról és a város vezetőit érintő büntetőügyekről - közölték zárásként. Hozzátették: a Szegedi Fidesz e figyelemeltereléshez nem kíván asszisztálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.