Rendőrség: Senki sem rabolta el Szabó Bálintot!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény gyanúját sem tudták megállapítani, ezért a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megszüntette a nyomozást Szabó Bálint független önkormányzati képviselő eltűnésének ügyében – írta a Telex, amelynek a rendőrség megerősítette a hírt.

A képviselő február 15-én reggelre hívott össze sajtótájékoztatót, ahol leleplező információkat akart közölni Botka Lászlóról, de azon már nem jelent meg. Miután Szabó reggel elment futni, a sportolásból nem ment haza, ezért a rendőrség eltűntként kezdte keresni, estére viszont levették a fotóját a körözési oldalról, és csak annyit közöltek a lapokkal, hogy a férfi életben van.

Szabó eltűnésének ügyében először a helyileg illetékes Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kezdett nyomozni, de mivel az elfogultság látszatát is el akarták kerülni (sőt, Szabó szerint azok is voltak), az ügy átkerült a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol végül április 13-án megszüntették az eljárást.

Keressük Szabó Bálintot, mert kíváncsiak vagyunk a reakciójára. Amint elértük, és válaszol a kérdéseinkre, frissítünk!

UPDATE: Szabó szerint KI KELL ZÁRNI a békési rendőröket is

Elértük a szegedi politikust. Szabó Bálint azt mondta, megtámadja a rendőrségi határozatot, és kezdeményezi a Békés megyei rendőrség kizárását a nyomozásból. Szerinte nonszensz, hogy a rendőrség szerint ő

  • önszántából sétált 30 km-t
  • a családja tudta nélkül,
  • felgyújtotta saját maga alatt a szalmabálát
  • miután megkötözte
  • és bezárta saját magát,
  • majd megvárta hogy kihűljön!
Előző sztori

Müller Cecília: Ne válogassanak emberek a vakcinák között!

Következő sztori

Orbán: 4 millió honfitársunk beoltva

Legutóbbi hasonló cikkek