Balhé

Rendőrség: Senki sem rabolta el Szabó Bálintot!

Rendőrség: Senki sem rabolta el Szabó Bálintot!

2021. április 30., péntek
Rendőrség: Senki sem rabolta el Szabó Bálintot!

Személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény gyanúját sem tudták megállapítani, ezért a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megszüntette a nyomozást Szabó Bálint független önkormányzati képviselő eltűnésének ügyében - írta a Telex, amelynek a rendőrség megerősítette a hírt.

A képviselő február 15-én reggelre hívott össze sajtótájékoztatót, ahol leleplező információkat akart közölni Botka Lászlóról, de azon már nem jelent meg. Miután Szabó reggel elment futni, a sportolásból nem ment haza, ezért a rendőrség eltűntként kezdte keresni, estére viszont levették a fotóját a körözési oldalról, és csak annyit közöltek a lapokkal, hogy a férfi életben van.

Szabó eltűnésének ügyében először a helyileg illetékes Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kezdett nyomozni, de mivel az elfogultság látszatát is el akarták kerülni (sőt, Szabó szerint azok is voltak), az ügy átkerült a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol végül április 13-án megszüntették az eljárást.

Keressük Szabó Bálintot, mert kíváncsiak vagyunk a reakciójára. Amint elértük, és válaszol a kérdéseinkre, frissítünk!

UPDATE: Szabó szerint KI KELL ZÁRNI a békési rendőröket is

Elértük a szegedi politikust. Szabó Bálint azt mondta, megtámadja a rendőrségi határozatot, és kezdeményezi a Békés megyei rendőrség kizárását a nyomozásból. Szerinte nonszensz, hogy a rendőrség szerint ő

  • önszántából sétált 30 km-t
  • a családja tudta nélkül,
  • felgyújtotta saját maga alatt a szalmabálát
  • miután megkötözte
  • és bezárta saját magát,
  • majd megvárta hogy kihűljön!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.