Autóbalesetet szenvedett Szabó Bálint

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A független önkormányzati képviselőt agyrázkódás gyanúja miatt kórházba szállították.

A politikus a közösségi oldalán számolt be arról, hogy csütörtökön nem sokkal 13 óra után miközben az M5-ös autópályán haladt Szeged felől Budapest irányába, a 118-as kilométerszelvénynél az általa vezetett gépjármű jobb hátsó gumija durrdefektet kapott.

Mint írja, az autó megpördült, de másik gépjárműnek nem ütközött. Az önkormányzati képviselő alkoholt nem fogyasztott, ezt a helyszínre érkező rendőrök szondája megerősítette. Szabó Bálintot agyrázkódás gyanújával a kisteleki mentők megfigyelésre és kivizsgálásra a Kecskeméti Kórházba szállították.

A független képviselő lapunknak elmondta, egy nagy durranást hallott, majd megpördült az autója, erősen tartotta a kormányt és fékezni kezdett, így pont meg tudott állni az árok előtt.

Érdekesség, hogy Szabó pont a mai napon vehette vissza a február 15-i elrablása napján az Újszegedi Ligetben megtalált gépjárművét az abban hagyott tárgyakkal, illetve az aznap a helyi rendőrök által a képviselő Szeged-Felsővárosi lakásán lefoglalt személyes tárgyakat, telefont a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaitól, Orosházán.

Előző sztori

Egy "kis" fenekelésnek is súlyos következményei lehetnek a gyermeki agyban

Következő sztori

Orbán Viktor: május végére, június elejére „kint vagyunk a vízből”.

Legutóbbi hasonló cikkek