Közélet

Nem minden szülő elégedett a kedvezményes tanulóbérletekkel

Nem minden szülő elégedett a kedvezményes tanulóbérletekkel

2021. április 14., szerda
Nem minden szülő elégedett a kedvezményes tanulóbérletekkel

Mint írják, Botka László Szeged polgármestere egyeztetve a Szegedi Közlekedési Társasággal és a Volánbusszal arról döntött, április 15-étől, egyszeri lehetőségként az áprilisi tanulóbérletek 2000 forintos áron megvásárolhatók.

Ami viszont roppant fontos, hogy ezt a kedvezmény csak a papír alapú bérleteket érinti, ezáltal ha valaki telefonos applikációval vásárolja meg a bérletét, arra nem tudnak egyszer kedvezményt biztosítani.

A több különböző helyen megjelent hír érthető módon a szülők figyelmét sem kerülték el, akik között akadt olyan is, akinek nem felhőtlen az öröme.

AZ ÁPRILISIT MÁR RÉG MEGVETTÜK TELJES ÁRBAN, KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!

- írja hozzászólásban egy szülő

A legtöbb kommentelő a kései értesítést nehezményezte

A jegyárak mellett egy másik hozzászóló kifejtette, hogy akkora tömegek utaznak a buszokon, villamosokon és trolikon, hogy a heringes dobozban is jobban elférnének.

Egyelőre nincs arról hír, hogy azoknak jár-e kompenzáció, akik már megvásárolták a havi tanulóbérleteket, viszont ahogy egy korábbi cikkünkből kiderül, a márciusi menetrend módosítása kapcsán bérletvisszaváltásra akkor nem volt lehetőség.

https://szegedma.hu/2021/03/berletvisszavaltas-egyelore-nincs-modositott-menetrend-es-heringparti-viszont-van?fbclid=IwAR1RSvca75u7S38kWr5YwShUHE29_RrtxWan_Fw3DO5X4uI6xArsg1hYEIQ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.