Sport

Közvetlen riválisával játszik a Szeged-Csanád GA

Közvetlen riválisával játszik a Szeged-Csanád GA

2021. április 28., szerda
Közvetlen riválisával játszik a Szeged-Csanád GA

A helyezések alapján rangadóval folytatódik a másodosztályú pontvadászat a tizenkettedik Szeged-Csanád Grosics Akadémia számára, hiszen az egy hellyel és három ponttal mögöttük álló Dorog ideiglenes gyirmóti otthonába látogatnak szerdán. Jó formában várhatja a mérkőzést a Tisza-parti alakulat, amely az elmúlt négy mérkőzésén nem talált legyőzőre, legutóbb pedig 2-0-ra nyert a Soroksár ellen. A jó periódusnak köszönhetően szerdán egy esetleges győzelemmel matematikailag is biztossá válhat a bennmaradás.

Nem lesz egyszerű dolga Simon Ádáméknak, ugyanis a Dorog tavasszal mindössze kétszer szenvedett vereséget, de ezzel együtt győzelemre készülnek a kék-feketék.

–Nem nagyképűségből mondom, de eddig se tekintgettem hátra, a mi helyünk előrébb van a tabellán – mondta a klub Facebook-oldalának a korábbi háromszoros válogatott középpályás. Hozzátette, az elmúlt hetek sikerszériája komoly önbizalmat adhat a következő mérkőzésekre. Kitért arra is, hogy inkább a Dorog számára nehezítő tényező, hogy Gyirmóton lesz a meccs, hiszen nem az eredeti, hazai pályájukon játszanak.

A 17 órakor kezdődő mérkőzésről a szegedi klub online streammel jelentkezik.

https://www.youtube.com/watch?v=Of4L4G27f40&ab_channel=SportstreamLivestream

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.