/

Fizetett hirdetésben győzköd Fekete-Győr, hogy nem is égett be; pedig igen – De nem ez a baj!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Van egy ennél sokkal nagyobb probléma is. Sőt, ez akkora gond, hogy a Partizán műsorában hangsúlyosan is előkerült, mivel kiszúrta ezt Gulyás Márton is, és példákat is hozott rá. Most pedig ugyanazt lehet látni. Mutatjuk, miről van szó. 

Elképesztően beégett a napokban Fekete-Győr András, miközben a Partizánnak próbált interjút adni. Mentségére legyen mondva, nem ő az egyetlen, aki így járt mostanában: Márki-Zay Péter is erősen árnyékra vetődött!

A Momentum elnökének meglehetősen gyenge szereplése napok óta téma itthon, és még a rajongók egy jelentős része is egyetért ezzel, amit szóvá is tettek a közösségi oldalakon.

Érzi ezt a Momentum elnöke is, aki most fizetett hirdetésben magyarázkodik.

Azt próbálja eljátszani, hogy remekül szerepelt, de nem az összevágott, közel egy órás műsorban, hanem a vágatlan 4 órásban. Finoman és óvatosan Gulyás Mártonékra tolva a felelősséget.

Ez azonban érzésünk szerint nem igaz!

Mi meghallgattuk és megnéztük mindkét adást. Kijelenthető, hogy nincs érdemi különbség. Mindekttőben tragikusan rossz Fekete-Győr András.

Az egyetlen különbség az a két verzió között, hogy Gulyásék – nagyon bátran – nem a politikai kommunikátorok boszorkánykonyhájában kikísérletezett, kimért kommunikációs panelekre fókuszáltak, hanem ennél jóval tovább merészkedtek. Arra voltak kíváncsiak, mit tud ezeken – a talán betanult szövegeken kívül – Fekete-Győr, aki miniszterelnöki babérokra vágyik. Szinte semmit – derült ki.

Aki nem hiszi, az tényleg hallgassa meg, verekedje át magát a 4 órás közhelyparádén, és figyeljen arra, ami ezeken túlmutat. A valódi kérdésekre adott, illetve nem adott hebegésre és habogásra.

Hibázni lehet, de itt nagyobb a baj

Hibázni egyébként nem lenne baj. Sőt, senki nincs és nem is lehet állandóan topon, csúcsformában – mégha ezt egy politikustól el is lehetne várni nyilvános szerepléskor.

A gond az – és egyébként ez a műsor egy pontján hangsúlyosan is előkerült -, hogy nagyon úgy tűnik: Fekete-Győr nem tud veszíteni; nem tudja elismerni, ha téved. Akkor is szajkózza ugyanazt, ha tudja, hogy hibázott. És ez baj! Nem is kicsi.

Mert a jellemére vall.

Előző sztori

Müller Cecília: Új lendületet kaphat a védőoltások beadása

Következő sztori

A hűvös tavasz ellenére virágba borult a város