Közélet

Fizetett hirdetésben győzköd Fekete-Győr, hogy nem is égett be; pedig igen - De nem ez a baj!

Fizetett hirdetésben győzköd Fekete-Győr, hogy nem is égett be; pedig igen - De nem ez a baj!

2021. április 20., kedd
Fizetett hirdetésben győzköd Fekete-Győr, hogy nem is égett be; pedig igen - De nem ez a baj!

Elképesztően beégett a napokban Fekete-Győr András, miközben a Partizánnak próbált interjút adni. Mentségére legyen mondva, nem ő az egyetlen, aki így járt mostanában: Márki-Zay Péter is erősen árnyékra vetődött!

A Momentum elnökének meglehetősen gyenge szereplése napok óta téma itthon, és még a rajongók egy jelentős része is egyetért ezzel, amit szóvá is tettek a közösségi oldalakon.

https://szegedma.hu/2021/04/ezek-fekete-gyor-andras-legerosebb-valaszai-a-fontos-kerdesekre

Érzi ezt a Momentum elnöke is, aki most fizetett hirdetésben magyarázkodik.

Azt próbálja eljátszani, hogy remekül szerepelt, de nem az összevágott, közel egy órás műsorban, hanem a vágatlan 4 órásban. Finoman és óvatosan Gulyás Mártonékra tolva a felelősséget.

Ez azonban érzésünk szerint nem igaz!

Mi meghallgattuk és megnéztük mindkét adást. Kijelenthető, hogy nincs érdemi különbség. Mindekttőben tragikusan rossz Fekete-Győr András.

Az egyetlen különbség az a két verzió között, hogy Gulyásék - nagyon bátran - nem a politikai kommunikátorok boszorkánykonyhájában kikísérletezett, kimért kommunikációs panelekre fókuszáltak, hanem ennél jóval tovább merészkedtek. Arra voltak kíváncsiak, mit tud ezeken - a talán betanult szövegeken kívül - Fekete-Győr, aki miniszterelnöki babérokra vágyik. Szinte semmit - derült ki.

Aki nem hiszi, az tényleg hallgassa meg, verekedje át magát a 4 órás közhelyparádén, és figyeljen arra, ami ezeken túlmutat. A valódi kérdésekre adott, illetve nem adott hebegésre és habogásra.

Hibázni lehet, de itt nagyobb a baj

Hibázni egyébként nem lenne baj. Sőt, senki nincs és nem is lehet állandóan topon, csúcsformában - mégha ezt egy politikustól el is lehetne várni nyilvános szerepléskor.

A gond az - és egyébként ez a műsor egy pontján hangsúlyosan is előkerült -, hogy nagyon úgy tűnik: Fekete-Győr nem tud veszíteni; nem tudja elismerni, ha téved. Akkor is szajkózza ugyanazt, ha tudja, hogy hibázott. És ez baj! Nem is kicsi.

Mert a jellemére vall.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.