Fekete-Győr Csodaországban

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alice helyett a napokban Fekete-Győr András, sőt az egész baloldali összeölelkezés beugrott a fehér nyuszi üregébe és átlépett egy másik valóságba, ahol a Szív Királynőtől kezdve a vigyorgó kandúrig mindenki oltásbarát.

Elsőként a Momentum elnöke és miniszterelnök jelöltje, Fegyőr ért le Csodaországba és arra kérte Orbán Viktort, hogy forgassanak egy közös videót, amely felhívja az emberek figyelmét az oltakozás fontosságára. Ritkán lepődök meg valamin, de most én is csak pislogtam, mint béka a kocsonyában. Az ifjú titán pár hete még az emberiség második Nürnbergi peréről ábrándozott Felcsúton, amely után a kormánytagok életük végéig a vártoronyban raboskodnak kenyéren és vízen. Most pedig szelfizni szeretne miniszterelnökünkkel és talán még a facebookon is bejelölné. Ez most komoly?

Persze az ötletben lett volna ráció az kétségtelen. A baloldal zátonyra futott oltásellenes politikájával. A Nézőpont Intézet friss felmérése szerint a magyarok háromnegyede oltáspárti (a tendencia növekvő), ezt a tényt persze látja a liberális baloldal is. Sőt még balról is jött egy balhorog Medgyessy Péter volt miniszterelnöktől. Aki szerint a gyurcsányista összefogásnak bocsánatot kellene kérni a keleti vakcinák és az oltási kedv elleni támadásaik miatt. Ezen felül kezdenek az erőviszonyok is kikristályosodni. Márki-Zay Péter a felejtős kategória erős aspiránsa, Karácsony Gergely bárgyú mosollyal csinálja a semmit, ám vigyázat a Skynet még öntudatra ébredhet, Fegyőr fenyegető retorikáját most Gyurcsány tolja, Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnökjelöltje pedig vezeti a baloldal szimpátialistáját több rúd parizer hosszal.

Talán a Momentum jött rá elsőként, hogy a botránypolitizálás és a hangulatkeltés már nem elég, hiszen 3 millió honfitársunkat beoltották, az EU-ban a második, világviszonylatban a negyedik helyen állunk az átoltottság terén. Ergo jogos a gondolat, hogy valamit érdemben tenni kell, valami láthatót a választók számára. Fegyőr számára pontokat hozott volna, ha odaáll Orbán Viktor mellé és elkészítik a videót. Értelemszerűen a Miniszterelnökség ezt elutasította, hiszen a Momentumnak mi eddig tolvajok, népnyúzók, tömeggyilkosok és mi minden más voltunk. Persze a baloldali Hollywood gyártott egy „oltáspárti” filmecskét, amelyben Kunhalmi Ágnes elmondja, hogy mindenki oltakozzon, utána pedig perceken át gyűlölködnek a Fidesz-KDNP ellen. Legalább valamiben konzekvensek.

Ám ezután jött az igazi csoda, az „új múlt”. Emlékeztek, hogyan kezdődik az Internacionálé? „A múltat végkép eltörölni…”. Na, most pont azt csinálják, kijelentették, hogy ők sosem ágáltak az oltások ellen. Komáromi Zoltán sosem mondta, hogy a betegség jobb, mint a keleti vakcinák, a DK sosem emlegetett emberkísérletet a Szputnyik V vakcinával kapcsolatban és azt sem mondták, hogy azzal először a Fidesz bátor emberei oltassák be magukat. Bár talán Tordai Bencéből bátor fideszes lett, hiszen a napokban felvette az orosz vakcinát. Szóval semmi sem az, aminek látszik, vagyis mégis, illetve ellenkezőleg. Hát, ez a kommunizmus és a hipokrácia örök csodája.

Georg Spöttle

Előző sztori

Izer Norbert: jár az oltás és a favipiravir akkor is, ha érvénytelen a TAJ-szám

Következő sztori

Rekordszámú jelentkezés érkezett a XLI. Nyári Tárlatra