Orbán: Újra kell indítani az országot lelkileg is, mert most rossz állapotban van!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Helyre kell állítani a derűt, a kiegyensúlyozottságot, az optimizmust, és úra kell egyesíteni Magyarországot - mondta a miniszterelnök.

Mivel szokásos pénteki rádióinterjújában további szigorításokat jelentett be a miniszterelnök, és legalább egy héttel eltolják a zárlatot is, főleg erre figyeltek a legtöbben. Így elsikkadt egy nagyon fontos gondolat, amelyet hangsúlyozott Orbán Viktor. Szerinte ugyanis rossz lelkiállapotban van Magyarország is.

Orbán azt mondta, “helyre kell állítani a derűt, a kiegyensúlyozottságot, az optimizmust. Úgy, hogy közben veszteségeink vannak: meghaltak rokonaink, meghaltak barátaink; nagyon sokan lábadoznak még a betegségből, de

meg kell próbálni mégis lelkileg a derű irányába visszahozni az országot. Azt is monhatnám, hogy újra kell egyesíteni majd az országot. Nem csak a gazdaságot kell újraindítani, hanem úra kell egyesíteni Magyarországot

– magyarázta a miniszterelnök.

A kormányfő azt is kérte a családoktól, a fiataloktól és a vállalkozóktól, hogy tartsanak ki, és ha újra tudják indítani a gazdaságot – mondta -, erős és bőséges lesz a következő év.

Előző sztori

Lemaradt a boldogságtérképről Szeged!

Következő sztori

“Hitvány embernek” nevezte Kubatov Gábor a mentősökbe beleszálló politikust