Népírtásért feljelentették a szegedi biológust!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem éppen kedves történetről számolt be közöségi oldalán Boldogkői Zsolt, ismert szegedi biológus. Az összeesküvés-hívők egyik legnagyobb ellensége ugyanis megdöbbentő levelet kapott.

“Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki. Ezt írta: “Mondja el az emberkenek az Igazságot vagy feljelentem Népírtásért”. A következő levelében csatolta a feljelentésére adott rendőrségi választ, hogy iktatták és igen magas szintre továbbították azt

(a konkrét levelet nem oszthatom meg). Sokan fenyegettek – Hány ilyen feljelentés csücsülhet a rendőrségen vajon? Már nemzetközi szinten is feljelentésekre buzdítanak” – írta Boldogkői, aki korábban már halálos fenyegetést is kapott. Akkor valóban meg is ijedt, erről EBBEN a cikkünkben írtunk részletesen.

Doktor Gődény is elbukott

Nagy hír bizonyos körökben, de a Facebook tényellenőrei elkaszálták Doktor Gődény egyik posztját is, amelyben természetesen sokadjára is leleplezi, hogy ez az egész koronavírusjárvány csak átverés.

Az ügyről a Telex is írt, de az AFP magyar tényellenőri oldalán az egész történet alaposan fent van.

Előző sztori

Megfenyegette Magyarországot az Európai Bizottság alelnöke, a kormány zsarolásról beszél

Következő sztori

Brutális számok: több mint 400 új fertőzöttet regisztráltak Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek