Balhé

Népírtásért feljelentették a szegedi biológust!

Népírtásért feljelentették a szegedi biológust!

2021. március 20., szombat
Népírtásért feljelentették a szegedi biológust!

Nem éppen kedves történetről számolt be közöségi oldalán Boldogkői Zsolt, ismert szegedi biológus. Az összeesküvés-hívők egyik legnagyobb ellensége ugyanis megdöbbentő levelet kapott.

"Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki. Ezt írta: "Mondja el az emberkenek az Igazságot vagy feljelentem Népírtásért". A következő levelében csatolta a feljelentésére adott rendőrségi választ, hogy iktatták és igen magas szintre továbbították azt

(a konkrét levelet nem oszthatom meg). Sokan fenyegettek - Hány ilyen feljelentés csücsülhet a rendőrségen vajon? Már nemzetközi szinten is feljelentésekre buzdítanak" - írta Boldogkői, aki korábban már halálos fenyegetést is kapott. Akkor valóban meg is ijedt, erről EBBEN a cikkünkben írtunk részletesen.

https://szegedma.hu/2020/12/halalos-fenyegeteseket-kapott-a-szegedi-professzor-a-koronavirus-oltas-miatt

Doktor Gődény is elbukott

Nagy hír bizonyos körökben, de a Facebook tényellenőrei elkaszálták Doktor Gődény egyik posztját is, amelyben természetesen sokadjára is leleplezi, hogy ez az egész koronavírusjárvány csak átverés.

Az ügyről a Telex is írt, de az AFP magyar tényellenőri oldalán az egész történet alaposan fent van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.