Megdöbbentő vallomás: égő szalmabálán tért magához Szabó Bálint

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A független önkormányzati képviselő a Karc FM-nek beszélt rejtélyes eltűnésének részleteiről. Állítása szerint a makói tanyavilágban, cipőfűzőjével egy villanyoszlophoz kötözve, szinte minden ruhájától megfosztva, egy égő szalmabálán tért magához.

Szabó Bálint a beszélgetés során elmondta: az ominózus napon a futópályán lepték meg – emlékei szerint heten – és közölték vele, hogy éjfélre érjen át Romániába, különben a családjának baja eshet. Elmondása szerint több mint 40 kilométeren át gyalogolt, miközben fenyegetői kísérték, végül megkötözték.

Szabó kiemelte: voltak előzményei a történteknek, hiszen a megelőző napokban többször is megfenyegették, hogy állítsa le magát a szegedi önkormányzat botrányos ügyeit firtató ténykedésében.

A képviselő arról is szót ejtett, hogy először a feleségét gyanúsították azzal, hogy megölte, majd mindkettőjüket poligráfos hazugságvizsgálatnak vetették alá.

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg:

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Történelmi meccsen szoros vereséget szenvedtek a szegedi pólósok

Videó!
Következő sztori

Próbaúton járt a tram-train Vásárhelyen