Ismét koronavírusos lett Bodó Richárd

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A MOL-Pick Szeged átlövője már második alkalommal fertőződött meg a koronavírussal. 

A Magyar Kézilabda Szövetség és a MOL-Pick Szeged közös közleményben tudatta, hogy Bodó Richárd a válogatott március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni EURO-CUP mérkőzését megelőző kötelező PCR tesztje pozitív eredményt mutatott. Mint írják, a teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott tagjainak nem kell karanténba vonulnia.

Megemlítik, hogy a játékos jól van, tünetei nincsenek. A MOL-PICK Szeged játékosai hetente többször vesznek részt mind kötelező antigén, mind pedig PCR-teszteken, a csapatnál Bodó Richárdon kívül új fertőzés nem merült fel. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténidejét tölti.

 Nagyon szomorú és csalódott vagyok a történtek miatt. Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír. Jól voltam, jó formában játszottam, vasárnap a Balatonfüred ellen 9 gólig jutottam. Alig vártam a válogatott összetartást, a Szegeddel pedig a Veszprém elleni rangadóra, a Kiel elleni BL-párharcra, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak az a szakasza, amit a legjobban várunk. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek – idézi a Tisza-parti klub honlapja Bodó Richárd szavait.

Előző sztori

Rendkívüli menetrend lép életbe szerdától Szegeden

Következő sztori

Újabb adag orosz vakcina érkezett Szegedre

Legutóbbi hasonló cikkek