/

Kémkamerával figyeltetik egymást az MSZP-ben – Nyomoz a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyar Hírlap információi szerint múlt hét pénteken derült ki, hogy rejtett kamerát helyeztek el Szakács László MSZP-s parlamenti képviselő, Mesterházy Attila volt pártelnök bizalmasa bérelt irodájában. Az ügyben a rendőrség már nyomoz.

A lap szerint kémkamerával figyelhették meg az MSZP-s Szakács Lászlót a párt nagykátai irodájában, amelyet a korábbi elnökhelyettes, jelenleg országgyűlési képviselő bérel, aki az iroda használatát a Barátság Klub tagjai számára is lehetővé tette.

A helyiségben elrejtett kamerát is a civil klub egyik tagja fedezte fel bejelentés alapján, majd feljelentést tett a nagykátai rendőrkapitányságon.

Múlt pénteken kiderült, hogy Tóth Péter, a tápiószőlősi alapszervezet korábbi elnöke, Tóth Bertalan pártelnök választókerületi helytartója helyezte el a rejtett kamerát az irodahelyiségben, amelyet tanúk elmondása szerint maga Tóth közölt, hozzátéve, hogy a budapesti pártközpont utasítására tette – közölte a portál forrása.

Fábry Béla, az MSZP Pest megyei szervezetének elnöke hétfőn bejelentést tett a történtekről Molnár Zsolt pártigazgatónak, aki elhatárolódott az ügytől, de javasolta, hogy a megye tegyen rendőrségi feljelentést. A jelenlegi vezetésből hivatalosan csupán a pártigazgató tudott a kémkamera felfedezéséről, kedd reggelre azonban eltűnt a kamera az irodából.

A lap informátora szerint nem tudni egyelőre, hogy ki volt a célpont. Szakács László? Esetleg a nagykátai irodát gyakran felkereső Mesterházy Attila? Netán Schmuck Erzsébet, aki a minap szintén bejelentkezett Szakácsnál, miután ő lett a hatpárti ellenzéki együttműködés közös országgyűlési képviselőjelöltje a nagykátai választókerületben?

Stream
Előző sztori

Tisza-parti rangadó következik

Következő sztori

Ismét Veszprémből igazolt a MOL-Pick Szeged