/

Kacagós jókedvben telt Botka László és Dobrev Klára találkozója Szegeden!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ritkán látni mosolygós hangulatban Szeged polgármesterét, egyrészt, mert keveset látni a városban, és munka közben is, másrészt inkább a “határozott vezető” szerep az övé, nem pedig a “kedves vezető”. Igaz, ez utóbbit is bedobja néha.

Ma azonban rég nem látott jelenet érkezett Botka Lászlóról: MOSOLYGOTT ugyanis a polgármester, mégpedig nem is akárkire, hanem Dobrev Klárára. A DK-s európai parlamenti képviselő ugyanis beugrott némi vizitre a szegedi városházára.

A járvány elleni küzdelemről, az együttműködés és a szolidaritás fontosságáról, az Európai Unió önkormányzatokkal kapcsolatos politikájáról, a Fidesz-kormány városokat sújtó bosszújáról egyeztettünk. Közös célunk a 2022-es kormányváltás, egy igazságos, szabad és európai Magyarország megteremtése” – adta hírül már kevésbé lazán Botka László (vagy inkább Csongrádi Péter?) a közösségi oldalán.

Újabban nagy forgalom van a szegedi polgármester irodájában, sorra adják egymásnak a kilincset a kormányellenes pártok vezetői. Hogy ennek mi a valódi oka, túl a politikai kommunikáción, azt csak találgatni lehet.

Előző sztori

Sokat bukhat az újabb koronavírus-fertőzés miatt a MOL-Pick Szeged

Következő sztori

Akár újabb korlátozások is jöhetnek itthon