Ismét Veszprémből igazolt a MOL-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Januárban írtuk meg, hogy a Telekom-Veszprém norvég átlövője Kent Robin Tönnesen előrehaladott tárgyalásokat folytat a MOL-Pick Szegeddel. Információnk nem volt téves, ma bejelentették, hogy idén nyártól két évig a szegedieket erősíti a világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó.

Kent Robin Tönnesen Svédországban, a Partille nevű településen látta meg a napvilágot 1991. június 5-én. Norvégiában indult a pályafutása, előbb a Fjellhammer IL, majd a Haslum HK csapatában szerepelt. A 2012–2013-as szezonban a svéd IK Sävehofhoz igazolt. Egy év múlva már Németországban, a HSG Vetzlar együttesében szerepelt, majd Füchse Berlinbe igazolt. 2017-ben szerződött Magyarországra, a Veszprém csapatába. 2010-ben mutatkozott be a norvég válogatottban, 2017-ben világbajnoki ezüstérmes lett. Kent Robin Tönnesen a szegedi első norvég játékosa lesz.

Korábban a MOl-Pick Szeged már bejelentette, hogy nyártól szerződtette a Kadetten Schaffhausen osztrák szélsőjét, Sebastian Frimmelt.

Előző sztori

Kémkamerával figyeltetik egymást az MSZP-ben - Nyomoz a rendőrség

Következő sztori

Kilépett az Európai Néppárt frakciójából a Fidesz

Legutóbbi hasonló cikkek