Vélemény

Gréczy Zsolt nadrágban és az ATV-ben

Gréczy Zsolt nadrágban és az ATV-ben

2021. március 30., kedd
Gréczy Zsolt nadrágban és az ATV-ben

Már nemcsak a kisvakondnak, hanem a DK politikusának is van nadrágja, legalább is a képernyőn. Ez már haladás nála, bár az általa lőtt szelfiket senki sem tudja kiverni a fejéből. Hiába esett folt a becsületén (is) most visszatért a politika bűvös manézsába, hogy támadásba lendüljön a kormány járványvédelmi politikája ellen. A Gyurcsánypárt eddig érdemeben semmit nem tett a védekezés érdekében most viszont villantottak egy jó szlogent, hogy már annyi áldozata van a járványnak Magyarországon, mint a Mohácsi csatának volt. Persze ki más is felelős mindenért, mint a Fidesz és Orbán Viktor. Igaz a 10 milliós Belgiumban is mára 23 ezer az elhunytak száma, de a baloldalt ez sem érdekli, vagy csak nem tudnak „belgául” és elkerülte őket a hír. Nyilván a Csehországban elhalálozott 26 ezer ember életéért is Orbán Viktor a felelős, persze ki más.

Azért ne legyünk rosszmájúak, hiszen Gyurcsányné fáradhatatlanul dolgozik az új Népköztársaság létrehozásáért és nyolc városban is haknizott baloldali elvtársainál. Mindezt maszk és távolságtartás nélkül, holott az ATV-ben fogadkozott, hogy minden biztonsági előírást betartottak. A fotók Botkával és más ballib politikusokkal ennek éppen ellenkezőjét mutatták. Gyurcsányné a látogatások után pár nappal maga tette közzé facebook oldalán, hogy elkapta a korona vírust. Nem bizonyítható, hogy ő fertőzte meg az elhunyt tatai önkormányzati képviselőt vagy a tatabányai önkormányzat egyik munkatárását, aki szintén életét vesztette, ám elgondolkodtató, hogy hány embernek adhatta át a vírus körútja alatt. Botka sem volt látható pár napig az esemény után.

A vicc csak az, hogy most felgyógyulása után még ő beszél arról, hogy a kormány védekezése kudarcot vallott és inkább adjuk át az ő szakértői csapatának a tennivalókat. Kinek? Az oltásellenes koalíció háziorvosainak, akik nem adják be a vakcinát, sőt petíciókat indítanak a Szputnyik V és a Sinopharm ellen. Gyurcsánynét az sem zavarja, hogy már mi vezetünk az Unióban átoltottság terén. A magyarok több, mint 20 %-a megkapta legalább az első oltást.

Budapest méltán híres főpolgármestere is mindent megtesz egészségünk védelmében. A hétvégére lezáratta az autósok elől a pesti rakpartot, hogy az emberek a szép időben ott sétáljanak. Igazi sikersztori, hiszen sok ezer fiatal flangált csapatosan, maszk nélkül és mindezt a harmadik hullám csúcsán. Ekkora baromságot kitalálni már egy mestermű. Mit is akart Gyurcsányné? Ja, persze, hogy bízzuk rájuk a járványügyet. Attól tartok kihalnánk, mint a T-Rex és még egy meteorit sem kellene hozzá. Szerintem menjenek sétálni KariGerivel a rakpartra és bízzák a munkát a kormányra.

Persze Soros armadája sem tétlenkedik és a járvány ellenére százával hozzák Európába a fertőzött migránsokat. Ám ez sem elég nekik, hanem még nyerészkedni is akartak az embercsempészeten és láthatóan sikerrel. A ragusai ügyészség nyomozati anyaga szerint a Mediterranea Saving Humans nevű álcivil, Soroshoz köthető, szervezet pénzért vett át migránsokat egy dán teherhajóról, aki a földközi tengeren kimentette a lélekvesztőben hánykolodó afrikaiakat. A Mare Jonio nevű hajó kapitánya első körben 250.000 eurót kért a Maersk Etienne dán teherhajó kapitányától, majd később megalkudtak 125.000 euróban. A soroshajó ezek után azonnal partra is tette a migránsokat azzal az indokkal, hogy egy terhes nőnek azonnal orvosi segítségre van szüksége. Mint kiderült ez nem volt igaz. Az ügyészség szerint a szervezet súlyosan megsértette a tengeri mentés jogszabályait. Fabio D’Anna ragusai ügyész most nyolc ember ellen emelt vádat és több házkutatást is elrendelt az ügyben.

Ez a fránya baloldal, valahogy ezen a héten sem tudtam semmi jót írni róluk.

Georg Spöttle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.