Gréczy Zsolt nadrágban és az ATV-ben

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már nemcsak a kisvakondnak, hanem a DK politikusának is van nadrágja, legalább is a képernyőn. Ez már haladás nála, bár az általa lőtt szelfiket senki sem tudja kiverni a fejéből. Hiába esett folt a becsületén (is) most visszatért a politika bűvös manézsába, hogy támadásba lendüljön a kormány járványvédelmi politikája ellen. A Gyurcsánypárt eddig érdemeben semmit nem tett a védekezés érdekében most viszont villantottak egy jó szlogent, hogy már annyi áldozata van a járványnak Magyarországon, mint a Mohácsi csatának volt. Persze ki más is felelős mindenért, mint a Fidesz és Orbán Viktor. Igaz a 10 milliós Belgiumban is mára 23 ezer az elhunytak száma, de a baloldalt ez sem érdekli, vagy csak nem tudnak „belgául” és elkerülte őket a hír. Nyilván a Csehországban elhalálozott 26 ezer ember életéért is Orbán Viktor a felelős, persze ki más.

Azért ne legyünk rosszmájúak, hiszen Gyurcsányné fáradhatatlanul dolgozik az új Népköztársaság létrehozásáért és nyolc városban is haknizott baloldali elvtársainál. Mindezt maszk és távolságtartás nélkül, holott az ATV-ben fogadkozott, hogy minden biztonsági előírást betartottak. A fotók Botkával és más ballib politikusokkal ennek éppen ellenkezőjét mutatták. Gyurcsányné a látogatások után pár nappal maga tette közzé facebook oldalán, hogy elkapta a korona vírust. Nem bizonyítható, hogy ő fertőzte meg az elhunyt tatai önkormányzati képviselőt vagy a tatabányai önkormányzat egyik munkatárását, aki szintén életét vesztette, ám elgondolkodtató, hogy hány embernek adhatta át a vírus körútja alatt. Botka sem volt látható pár napig az esemény után.

A vicc csak az, hogy most felgyógyulása után még ő beszél arról, hogy a kormány védekezése kudarcot vallott és inkább adjuk át az ő szakértői csapatának a tennivalókat. Kinek? Az oltásellenes koalíció háziorvosainak, akik nem adják be a vakcinát, sőt petíciókat indítanak a Szputnyik V és a Sinopharm ellen. Gyurcsánynét az sem zavarja, hogy már mi vezetünk az Unióban átoltottság terén. A magyarok több, mint 20 %-a megkapta legalább az első oltást.

Budapest méltán híres főpolgármestere is mindent megtesz egészségünk védelmében. A hétvégére lezáratta az autósok elől a pesti rakpartot, hogy az emberek a szép időben ott sétáljanak. Igazi sikersztori, hiszen sok ezer fiatal flangált csapatosan, maszk nélkül és mindezt a harmadik hullám csúcsán. Ekkora baromságot kitalálni már egy mestermű. Mit is akart Gyurcsányné? Ja, persze, hogy bízzuk rájuk a járványügyet. Attól tartok kihalnánk, mint a T-Rex és még egy meteorit sem kellene hozzá. Szerintem menjenek sétálni KariGerivel a rakpartra és bízzák a munkát a kormányra.

Persze Soros armadája sem tétlenkedik és a járvány ellenére százával hozzák Európába a fertőzött migránsokat. Ám ez sem elég nekik, hanem még nyerészkedni is akartak az embercsempészeten és láthatóan sikerrel. A ragusai ügyészség nyomozati anyaga szerint a Mediterranea Saving Humans nevű álcivil, Soroshoz köthető, szervezet pénzért vett át migránsokat egy dán teherhajóról, aki a földközi tengeren kimentette a lélekvesztőben hánykolodó afrikaiakat. A Mare Jonio nevű hajó kapitánya első körben 250.000 eurót kért a Maersk Etienne dán teherhajó kapitányától, majd később megalkudtak 125.000 euróban. A soroshajó ezek után azonnal partra is tette a migránsokat azzal az indokkal, hogy egy terhes nőnek azonnal orvosi segítségre van szüksége. Mint kiderült ez nem volt igaz. Az ügyészség szerint a szervezet súlyosan megsértette a tengeri mentés jogszabályait. Fabio D’Anna ragusai ügyész most nyolc ember ellen emelt vádat és több házkutatást is elrendelt az ügyben.

Ez a fránya baloldal, valahogy ezen a héten sem tudtam semmi jót írni róluk.

Georg Spöttle

Előző sztori

Matteo Salvini: a budapesti találkozón a jövőbeli Európa értékeit fektetik le

Következő sztori

Müller Cecília: Magyarország oltónemzet