Közélet

FIGYELEM! Öblítés lesz az éjjel Makkosházán

FIGYELEM! Öblítés lesz az éjjel Makkosházán

2021. március 16., kedd
FIGYELEM! Öblítés lesz az éjjel Makkosházán

A Szegedi Vízmű Zrt. 2021. március 17 és március 18 között, 22:30-tól 05:00-ig végzi az esedékes ivóvíz-hálózati öblítését.

Ezért, ha azt tapasztalja az éjszakai órákban, hogy átmenetileg csökken a víznyomás, esetleg vízhiány következik be a csapokból akkor ennek tudható be. A vízhiány és nyomáscsökkenés mellett nem meglepő, ha a víz zavaros, esetleg sárga lesz.

A víz – az elvégzett ülepítés után – fogyasztásra alkalmas, azonban a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében azt javasolja, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt, mindenki vegyen magához a szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A Szegedi Vízmű kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.