Fiatalokkal áll fel a Szeged a rangadón

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap 18 órakor a Telekom Veszprém otthonában lép pályára a MOL-Pick Szeged a  K&H férfi kézilabda ligában. Juan Carlos Pastor több alapemberére sem számíthat.

A MOL-Pick Szeged gondjai tovább szaporodtak. Jelenleg a Mikler Roland, Mirko Alilovic, Jonas Källman, Dmitrij Zsitnyikov, Dean Bombac, Matej Gaber, Mario Sostaric keret áll rendelkezésére Marko Krivokapicsnak. Juan Carlos Pastor már elhagyhatja a karantént, de ameddig nincs negatív koronovírus-tesztje, addig nem dolgozik a csapat mellett.

Luka Stepancic, Nik Henigman, Borut Mackovsek és Bánhidi Bence sérült. Napról napra jobban érzik magukat, de még nincsenek meccsre kész állapotban. Kecskés Dánielt az orvosi stábunk vizsgálja, a tehetséges szélső a junior válogatott összetartásán szenvedett térdszalagszakadást. Stanislav Kaspárek keze még az Orosháza elleni hazai bajnokin sérült meg, a válogatott kötelezettsége után nem javult az állapota, így ő sem tud edzeni. Csakúgy, mint Rosta Miklós, aki a válogatott héten lett beteg. Szerencsére a tesztjei negatívak, de továbbra sincs jól, így otthonában gyógyul. Bodó Richárd, Bogdan Radivojevics, Joan Canellas és Martin Stranovsky jól van, de egyelőre még nem edzhetnek, rájuk még vizsgálatok várnak, hogy visszatérhessenek.

Kevesen maradtak, éppen ezért klub kérelmezte a Magyar Kézilabda Szövetségnél, hogy a csapatok idény közben igazolhassanak játékosokat (mely lehetőséget majdnem minden európai ország kézilabdás sportszövetsége és az EHF is biztosította a klubok részére). A klubok többségének elutasítása miatt, ezt a segítséget nem engedélyezték a Szeged részére sem, így hét játékosunk maradt a felnőtt keretből.

Vasárnap pedig következik a rangadó, a Telekom Veszprém elleni idegenbeli fellépés. A keretet fiatalokkal tölti fel a Szeged.

Előző sztori

Elmarad a Bárka Kézműveskikötő, de a Hídivásár helyzete biztató

Következő sztori

Gyurcsány avatárjai

Legutóbbi hasonló cikkek