Eltűnt egy 70 éves asszony Makóról

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Eltűnt egy 70 éves apátfalvi asszony, a makói rendőrök a lakosság segítségét kérik, hogy megtalálják.

A Makó Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Jakab Sándorné eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 70 éves nő február 27-én 11 óra körül a makói tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Jakab Sándorné 150-160 centiméter magas, 40 kilogramm, vékony testalkatú. Haja őszesfekete, félhosszú, szeme barna. Jobb alkarján „Tobi” feliratú tetoválás látható. Eltűnésekor fekete félcipőt, fekete nadrágot, és pasztell rózsaszín dzsekit viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Előző sztori

16 éves fiatal is elhunyt a koronavírus miatt

Videó!
Következő sztori

Így vitte el a NAV a luxuskocsikkal bizniszelő bűnbanda verdáit