Bravúrdöntetlen a feljutásra pályázó Gyirmót ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az már a találkozó elején kirajzolódott, hogy minkét csapat komoly hangsúlyt fektet a védekezésre, így csupán egy-egy komolyabb helyzet volt az első szettben. Szegedi oldalról Gajdos Zsolt veszélyezetet, a gyírmótiaktól Simon András lövése után kellet védenie Varga Bencének.

Sokkal több izgalom a második félidő elején sem volt, a Gyirmótnak volt két lehetősége, de komolyabb veszélyt nem jelentettek a kapura. A cserékkel megélénkült az iram, és ismét a hazaiaknak akadt lehetősége a gólszerzésre, de Varga Bence mindkétszer védeni tudott. A meccs 78. percében Varga Szabolcs esett el a tizenhatoson belül-nem önszántából. A jogosnak tűnő büntető elmaradt. A végén Gréczi Márton előtt adódott még egy lehetőség, de az oldalhálót találta el.

Az igazságos döntetlennel a szegediek sorozatban harmadik meccsükön szereztek pontot és a 13. helyen várják a következő fordulót, ahol az utolsó helyezett Debreceni EAC ellen lépnek pályára idegenben.

Dragan Vukmir: Büszke vagyok a csapatomra, egyben gratulálok is minden játékosnak. Jól védekeztünk, az ellenfél nem nagyon jutott el helyzetig. Küzdelmes mérkőzés volt, ahol nekünk volt a végén meccslabdánk a győzelemhez. 

Labdarúgó NB II, 28. forduló
Gyirmót FC Győr–Szeged-csanád GA 0–0
Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Szőts Gergely (Kiss Balázs, Kovács II. Gábor)
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi  Major, Hudák (Karacs 89.), Széles, Kirják  Vass Á. – Radics M. (Heffler N. 64.), Hajdú – Nagy P., – Simon A., Lencse (Herjeczki 85.). Vezetőedző: Csertői Aurél
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Varga B. – Ódor, Szilvási, Pejovic, Mohl – Jovanovic, Simon Á. (Oláh G. 87.), Varga Sz. – Dobos (Gréczi 80.), Gajdos (Kóródi 70.), Germán (Grumic 80.). Vezetőedző: Vukmir Dragan

Előző sztori

Tartalékosan is magabiztosan nyert a MOL-Pick Szeged

Következő sztori

A nemzeti jogrendszer ismerete nélkül lehetetlen jogállamisági vitákat folytatni

Legutóbbi hasonló cikkek