Sport

Bravúrdöntetlen a feljutásra pályázó Gyirmót ellen

Bravúrdöntetlen a feljutásra pályázó Gyirmót ellen

2021. március 7., vasárnap
Bravúrdöntetlen a feljutásra pályázó Gyirmót ellen

Az már a találkozó elején kirajzolódott, hogy minkét csapat komoly hangsúlyt fektet a védekezésre, így csupán egy-egy komolyabb helyzet volt az első szettben. Szegedi oldalról Gajdos Zsolt veszélyezetet, a gyírmótiaktól Simon András lövése után kellet védenie Varga Bencének.

Sokkal több izgalom a második félidő elején sem volt, a Gyirmótnak volt két lehetősége, de komolyabb veszélyt nem jelentettek a kapura. A cserékkel megélénkült az iram, és ismét a hazaiaknak akadt lehetősége a gólszerzésre, de Varga Bence mindkétszer védeni tudott. A meccs 78. percében Varga Szabolcs esett el a tizenhatoson belül-nem önszántából. A jogosnak tűnő büntető elmaradt. A végén Gréczi Márton előtt adódott még egy lehetőség, de az oldalhálót találta el.

Az igazságos döntetlennel a szegediek sorozatban harmadik meccsükön szereztek pontot és a 13. helyen várják a következő fordulót, ahol az utolsó helyezett Debreceni EAC ellen lépnek pályára idegenben.

Dragan Vukmir: Büszke vagyok a csapatomra, egyben gratulálok is minden játékosnak. Jól védekeztünk, az ellenfél nem nagyon jutott el helyzetig. Küzdelmes mérkőzés volt, ahol nekünk volt a végén meccslabdánk a győzelemhez. 

Labdarúgó NB II, 28. forduló
Gyirmót FC Győr–Szeged-csanád GA 0–0
Győr-Gyirmót,Alcufer Stadion,zárt kapuk mögött. Vezette:Szőts Gergely (Kiss Balázs, Kovács II. Gábor)
Gyirmót FC Győr: HársfalviMajor, Hudák (Karacs 89.), Széles, KirjákVass Á.–Radics M. (Heffler N. 64.), Hajdú –Nagy P., –Simon A., Lencse (Herjeczki 85.).Vezetőedző: Csertői Aurél
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Varga B. –Ódor, Szilvási, Pejovic, Mohl –Jovanovic, Simon Á. (Oláh G. 87.), Varga Sz. –Dobos (Gréczi 80.), Gajdos (Kóródi 70.), Germán (Grumic 80.).Vezetőedző: Vukmir Dragan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.