Egyetem

Böjte Csaba kezdi a Mentorháló újrainduló sorozatát

Böjte Csaba kezdi a Mentorháló újrainduló sorozatát

2021. március 12., péntek
Böjte Csaba kezdi a Mentorháló újrainduló sorozatát

Nagyszerű emberek, sikeres, korábban "kipróbált" előadók térnek vissza hamarosan az IH és a Mentor(h)áló "virtuális színpadára". A március 16-án újrainduló sorozat online nyitóelőadásán Böjte Csaba 2018-as szegedi előadását tekinthetik meg az érdeklődők - az indulás örömére 0 forintos jegyárért.

A folytatás is izgalmasnak ígérkezik. Ki ne lenne kíváncsi például Klein Dávid expedíciós hegymászó "Bizonytalanság, válság, újrakezdés" c. előadására, vagy Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, családterapeuta "Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük" című, nagy érdeklődésre számot tartó programjára?

A Mentor(h)áló színpadára áll Steigervald Krisztián generációkutató is, akitől megtudhatjuk, hogyan érthetik meg egymást a különböző generációk a pandémia idején.

A tavasz egyik nagy visszatérője dr. Tóth Árpád karnagy, zenetanár, aki a "A dal mögött megbúvó nép - emberi történetek népdalaink tükrében" című előadásával ismét bebizonyítja, hogy még online módon is meg lehet szerettetni az éneklést!

A programsorozat részletei aMentor(h)áló honlapjánésFacebook-oldalántekinthetők meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.