Böjte Csaba kezdi a Mentorháló újrainduló sorozatát

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Online indul újra a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadás-sorozata. Március 16-án, kedden este kezdődik el a legújabb évad Böjte Csaba ingyenes nyitóelőadásával. Az idei előadás-sorozat napjaink legaktuálisabb témáit is érinti, így többek között szó lesz az újrakezdésről, családi mintákról, a különböző generációkról, dallamok útján pedig messzire is utazhatunk.

Nagyszerű emberek, sikeres, korábban “kipróbált” előadók térnek vissza hamarosan az IH és a Mentor(h)áló “virtuális színpadára”. A március 16-án újrainduló sorozat online nyitóelőadásán Böjte Csaba 2018-as szegedi előadását tekinthetik meg az érdeklődők – az indulás örömére 0 forintos jegyárért.

A folytatás is izgalmasnak ígérkezik. Ki ne lenne kíváncsi például Klein Dávid expedíciós hegymászó “Bizonytalanság, válság, újrakezdés” c. előadására, vagy Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, családterapeuta “Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük” című, nagy érdeklődésre számot tartó programjára?

A Mentor(h)áló színpadára áll Steigervald Krisztián generációkutató is, akitől megtudhatjuk, hogyan érthetik meg egymást a különböző generációk a pandémia idején.

A tavasz egyik nagy visszatérője dr. Tóth Árpád karnagy, zenetanár, aki a “A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében” című előadásával ismét bebizonyítja, hogy még online módon is meg lehet szerettetni az éneklést!

A programsorozat részletei a Mentor(h)áló honlapján és Facebook-oldalán tekinthetők meg.

Előző sztori

Interaktív szoftverrendszert fejlesztenek Szegeden

Következő sztori

Ma sokan emlékeznek, de az országban csak Szegeden