Az ETO FC Győr vezetőedzője lett Dobos Barna

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád GA korábbi trénere 2022 júniusáig kötelezte el magát a Rába-parti együtteshez.

Az ETO honlapjának beszámolója alapján Dobos Barna legfőbb feladata, hogy a 2020/2021-es szezon hátralévő kilenc mérkőzésén felmérje azt, hogy kik azok a játékosok, akikre a következő szezonban is lehet számítani, illetve megtalálja azokat a hiányposztokat, ahova a nyáron célzottan igazolhat majd az együttes.

–Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagymúltú, tradicionális klubhoz kerültem. A következő időszak feladata a csapat felmérése és a jövőévi keret összeállítása ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a klub, mint amit az elmúlt években sikerült – nyilatkozta a klub honlapjának az újdonsült vezetőedző.

Mint ismeretes, Dobos Barnát 2020 májusában nevezték ki a Szeged-Csanád Grosics Akadémia élére. Irányítása alatt a kék-feketék 21 bajnoki mérkőzésen, 7 győzelem mellett 4 döntetlent és 10 vereséget értek el. 2020. december 30-án közös megegyezéssel szerződést bontott vele a klub. A Szeged-Csanád GA honlapján azt írta, a vártnál gyengébb őszi szezon indokolta a szerződésbontást.

A sorsolás szeszélyének köszönhetően május 9-én korábbi csapata ellen meccselhet Dobos, ugyanis az utolsó előtti fordulóban a győriek az ETO Parkban látják vendégül a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát. Ősszel a Rába-partiak 4-0-ra nyertek a Szent Gellért Fórumban.

Kiemelt kép: ETO FC Győr

Előző sztori

Ellenzéki polgármestert kért fel Varga Judit a kuratóriumba!

Következő sztori

Lebontják az újszegedi vasútállomás épületét

Legutóbbi hasonló cikkek