Sport

A Vardartól igazolt átlövőt a MOL-Pick Szeged

A Vardartól igazolt átlövőt a MOL-Pick Szeged

2021. március 13., szombat
A Vardartól igazolt átlövőt a MOL-Pick Szeged

A szerb jobbátlövő Marko Vujin a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához igazol a 24rakomet.mk című északmacedón szakportál szombati beszámolója szerint.

A 36 éves játékos február 17-én, egy nappal a Szeged elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt távozott előző klubjától, a Vardar Szkopjétól. Korábban, 2003-2006 között a Dunaferr SE, utána 2012-ig a Veszprém kézilabdázója volt, majd a német THW Kiel és a portugál Sporting CP együttesét erősítette.

Mivel a sportágban Magyarországon jelenleg nincs átigazolási időszak, bajnoki és kupameccseken nem léphet pályára, a Bajnokok Ligájában viszont igen, ahol a szegediek a címvédő THW Kiellel találkoznak a nyolcaddöntőben.

A magyar csapatnak Luka Stepancic Achilles-ín-sérülése miatt van szüksége új játékosra, hiszen így a jobbátlövő-poszton csak a cseh Stanislav Kasparek maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.