/

Várja a cégeket az SZTE az Online Karriernapokra

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elindult a jelentkezés a cégek számára az SZTE Online Karriernapokra, amelyet április 13–14. között rendeznek a Szegedi Tudományegyetem CooSpace felületén. A szervezők várják az állást kínáló cégek, illetve a mikrovállalkozások és szolgáltatók jelentkezését is az online eseményre.

Az esemény a Szegedi Tudományegyetem Coospace felületén zajlik majd, amelynek eredeti célja a felsőoktatásban jellemző tanulási-tanítási folyamatok tartalmi támogatása online környezetben. A CooSpace olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a kapcsolattartást, tartalommegosztást és szervezési tevékenységet. A beépített tartalommegosztási és kommunikációs eszközök révén az SZTE Online Karriernapok kiváló színtere ez a felület.

A szervezők néhány újdonsággal készülnek az őszi rendezvény tapasztalatai alapján. Az első és legfontosabb, hogy amely cég február 28-ig beadja jelentkezését, az kedvezményes áron vehet részt a karriernapokon. A CooSpacen több olyan eszközt tettek elérhetővé a szervezők, amelyek hatékonyabbá teszik a kétirányú kommunikációt, és aktív részvételre buzdítják a látogatókat is.

A mikrovállalkozások és szolgáltatók egy közös színtérben jeleníthetik meg aktuális állásajánlataikat, illetve álláskeresőknek szóló programjaikat és szolgáltatásaikat. A nagyobb cégek pedig saját hozzáférést és önálló színteret kapnak a felületen, melyre maguk tölthetik fel ajánlataikat.

Jelentkezési határidő a cégek számára: március 26., péntek

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

183 (!) további fertőzöttet szűrtek ki Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobját szervezi a CityRocks