Szombaton kezdi a rájátszást a szegedi hokicsapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapata az OB II. alapszakaszának negyedik helyén zárt, így a döntőbe jutásért az első helyezett KMH ellen lépnek jégre György Róbert tanítványai. A párharc két győzelemig tart.

Az elődöntő első mérkőzését szombaton rendezik, míg a szegedi összecsapásra február 28-án, vasárnap kerül sor, egy esetleges harmadik meccs egy héttel később lenne. A döntő, illetve a bronzcsata hasonló menetrenddel zajlik majd, a tervek szerint március végéig az összes találkozót le kell játszani.

– Sajnos az első elődöntős mérkőzésre nem tudunk teljes kerettel utazni. Több meghatározó játékosunk is jelezte, hogy nem tudja vállalni az utazást, egyikük a házi pontkirályunk, Bata Dániel László – nyilatkozta a szegedi klub honlapjának György Róbert játékos-edző.

Hozzátette, átbeszélték a játékosokkal, hogy miben kell javulni az alapszakaszhoz képest. – Erős, támadó szellemű ellenfélről beszélünk, amely végig nagy nyomást helyez majd ránk, ráadásul igen gólerős csatáraik vannak. Ettől függetlenül bízom a csapatban, remélem, hogy meg tudjuk nehezíteni a KMH dolgát – fogalmazott a játékos-edző.

Előző sztori

Valaki kifestette a Gyöngyvirág utca környékét

Következő sztori

Nem szabadul a sorozatgyilkos Szegedről

Legutóbbi hasonló cikkek